Revenirea la Becicherecu Mic, de rău augur: Ineu, prim gol în deplasare

Mutarea în plin tur de campionat de pe stadionul timişorean CFR acasă la Becicherecu Mic i-a adus vicecampioanei divizionare C CS Nuova Mama Mia a treia înfrângere pe teren propriu din primele 9 runde ale sezonului, dar şi cea mai neaşteptată, timişenii înclinându-se astăzi de la ora 15 unei formaţii care nu marcase măcar un gol în primele 4 deplasări din stagiunea în curs.

10549066_330287890467411_3216732951463297922_o

 

Dacă vizitatorii de la CS Ineu au spart gheaţa cu ocazia ieşirii din etapa a IX-a a Seriei 4, în schimb gazdele au ajuns la trei meciuri consecutive fără gol marcat, după un alt eşec la limită acasă, tot cu 0-1, dar pe CFR din Timişoara, cu Naţional Sebiş, şi o remiză albă la Alba Iulia, cu Performanţa Ighiu.

Revenită în Becicherecu Mic după cele doar 4 partide de campionat găzduite lângă Gara de Nord a Timişoarei, unde pierdea şi în runda de debut, 2-5 cu Metalurgistul Cugir, Mama Mia a primit unicul gol spre mijlocul primei reprize şi foarte puţin mai apoi a ratat un penalty, expediat în transversală, după care n-a mai reuşit egalarea: Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – CS Ineu 0-1 (0-1).

Cu gândul la mutare dar şi pe fondul discuţiilor ce îl legau pe antrenorul principal Sorin Bălu de posibila preluare a postului vacant la CS FC Hunedoara prin demiterea lui Victor Roşca la începutul săptămânii, Mama Mia şi-a pierdut concentrarea şi atenţia de la parcursul de regularitate, cedând unor oaspeţi arădeni care, pe rând, au remizat alb la Pandurii II iar apoi au cedat în deplasare cu 1-0 la Sebiş, 2-0 la Motru şi 1-0 la Deva.

Zi cu soare la primul meci disputat în acest campionat al ligii a treia pe arena din localitatea Becicherecu Mic, însă ocupanta locului 6 a încheiat cu un nod în gât, exasperată de multitudinea şi consistenţa ocaziilor irosite, cei din Ineu dând în schimb lovitura de la înălţimea locului al 13-lea, antepenultimul înaintea jocului.

După câteva atacuri tăioase ale timişenilor prin Bârză şi Perju-Silaghi, contrar cursul jocului, vizitatorii au replicat curajos iar în minutul 20 Ciocan a centrat şi Miklos jr. a respins în propria plasă: 0-1.

După numai două minute gazdele au obţinut o lovitură de la 11 metri, după o fază în care Bârză a fost tras de tricou în careu iar Tudoroiu s-a ales cu un cartonaş galben, însă Mama Mia, în continuare fără căpitanul Laurenţiu Telescu, executant al penalty-urilor pentru roş-albi, a ratat şansa egalării imediate, Dan Perju-Silaghi şutând puternic însă mingea nimerind transversala. Asaltul la poarta oaspeţilor a continuat dar cei care puteau înscrie au fost tot arădenii, până la finalul reprizei scorul rămânând totuşi acelaşi.

Greu ar fi fost de crezut că se va menţine şi până la final, dar chiar aşa s-a şi întâmplat, deşi în mitanul secund trupa lui Sorin Bălu şi Petre Narcis a dominat  copios, ratând chiar şi din careul mic prin Bârză, Niţă şi Perju-Silaghi.

Dar când porneşti meciul din postură de favorit însă ratezi până şi din lovitură de la 11 metri pe teren propriu, fotbalul nu iartă, şi uite-aşa Mama Mia  a pierdut deja pentru a treia oară pe teren propriu în noul campionat, ce-i drept pe stadioane diferite.

Un moment de reflecţie pentru dubla vicecampioană a seriei dar şi de bucurie pentru codaşa ineuană care a aşteptat ceva însă iată că a legat în cele din urmă în etape succesive primele sale victorii. Pentru a treia va juca pe teren propriu cu nou-promovata Măgura Cisnădie, pe când Mama Mia se va deplasa la Deva iar apoi va reveni în Becicherecu Mic contra „satelitului” Craiovei.

*

CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic: Miklos jr. – Todorov, Zurbagiu, Artimon,  Motreanu – Niţă, Negruţ, Luţă, Bârză – Radu, Perju-Silaghi.

Antrenor: Sorin Bălu.

Au mai intrat: Mărginean, Jichici, Tăbăcaru.

Rezerve: Culda, Saizu, Cioancă, Nicoară.

Indisponibili: Telescu şi Ştefănescu – ambii accidentaţi.

CS Ineu: Bujor – Zdrenţan, Wild, Tudoroiu, Hulbăr, Bier, Popovici, Kocsis, Stănaia, Ciocan, Huţanu.

Antrenor: Cristi Sculici.

Au mai intrat: Ciobanu, Tomuţ, Maşniţă şi Şulumberchean.

Rezerve: Puşcaş, Tomuţ, Jilavu, Filimon.

*

Narcis Petre (antrenor secund CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic): «Din punctul meu de vedere, am făcut un joc bun, în care am primit însă un gol la o centrare, potrarul nostru respingând-o în poartă, după care am dominat categoric şi am ratat 10 situaţii favorabile din doi, cinci sau 6 metri, chiar şi o lovitură de pedeapsă corect acordată de arbitru. Nu am avut inspiraţie la finalizare şi din punctul meu de vedere este o evoluţie lipsită de şanse, cu un rezultat injust”.

Într-un alt joc al etapei, CS U II Craiova – CNS Cetate Deva 2-2 (1-0), de la 2-0.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: