Rezerva Hodiş, blitz pentru Mama Mia în duelul de la 0 cu Făget

Rezerva Hodiş a întors sîmbătă cu o „dublă” scurt pe doi soarta derby-ului timişean al suferinţei, Mama Mia Becichierecu Mic acumulînd astfel primele puncte în retur şi depăşind-o implicit în ierarhie tocmai pe învinsa sa Flacăra Făget, care, după al 3-lea eşec pe 2012 din tot atîtea apariţii s-a declarat a fi la fel de nedreptăţită ca în precedenta deplasare pierdută la limită, la Giarmata, prin vocea conducătorului ei Marian Trăiculescu răzbătînd şi acuze la adresa manierei de arbitraj.

Sorin Bălu: inspiraţia de a-l introduce pe Hodiş, care a răsturnat rapid soarta jocului, i-a adus primele puncte în 2012

„Echipa mea este o echipă bună şi nu putea să meargă la nesfîrşit ghinionul. În prima repriză am prestat un joc slab, elevii mei nu au putut să joace ceea ce ne doream dar am crescut ca evoluţie după pauză şi a fost şi inspiraţia cu Hodiş, care prin golurile sale ne-a asigurat o victorie meritată”, ne-a spus la final antrenorul Sorin Bălu, care şi-a văzut încununate roadele unei alegeri oportune la doar 5 minute după ce îl arunca în focuri pe Hodiş: acesta a egalat în minutul 70, cu un şut uşor din lateral dreapta, de la 18 metri, deviat de bocancul lui Pistol, şi a adus victoria peste alte nici zece minute, extrema dreaptă impunîndu-se prin acelaşi procedeu, şut din preajma careului, la fel, deviat de Pistol.

„Din punct de vedere sportiv tot singuri ne-am bătut dar am încercat şi oricum, nu ne dăm bătuţi, continuăm! Ne-am învins singuri şi ne-a bătut de fapt echipa a doua a Făgetului, 6 jucători de-ai noştri evoluînd acum la Mama Mia. Este a doua deplasare la rînd în care conducem dar pierdem pe final”, a spus Marian Trăiculescu, conducător al Flacărei, care s-a declarat totodată nemulţumit atît de maniera de arbitraj cît şi de ceea ce a caracterizat drept lipsa de fair-play a gazdelor de sîmbătă.

Astfel, Trăiculescu opinează că „toată agitaţia din finalul jocului a pornit de la arbitri, în special centralul Gheorghioiu şi asistentul Aloman, pentru că Trancă a arbitrat fără greşeală. Ei au agitat spiritele şi au adus jucătorii în stare de nervozitate”, fiind totodată contrariat că pentru a doua deplasare la rînd, şi tot în judeţul Timiş, Flacăra are parte de o brigadă locală, în ciuda faptului că „am făcut cererea la FRF dar nu ne bagă nimeni în seamă. Iar domnişoara Aloman a făcut ca toate deciziile în prima repriză să fie pe dos. A fost de exemplu o fază în care Speroni obţine corner chiar sub privirile asistentei, aproape că a şi fost călcată pe picioare de aproape ce era duelul la minge, dar domnişoara indică aut de poartă. Suntem în posesia unui DVD cu jocul de la Giarmata şi se pot viziona faze, una în care indica aut dar balonul era un metru în teren. Şi sunt lucruri care puse cap la cap, se adună… atunci, acum…”

Mai exact, pe agenda făgeţeană sunt cîteva reclamaţii şi de pe terenul din Becichierecu Mic: „La Speroni a fost o fază controversată dar apoi Raţiu i-a luat clar faţa fundaşului dreapta şi a fost faultat în careu; însă nu s-a acordat nimic. Abia mai apoi, la mijlocul primei reprize, s-a acordat penalty la intervenţia lui Glava, care a comis fault asupra lui Ilie, după părerea noastră fault de cartonaş galben. Şi ar fi fost important pentru că peste nici 10 minute Speroni a fost faultat de Glava, care atunci a fost sancţionat cu cartonaş galben”, după cum a explicat Marian Trăiculescu.

Gălan avea să deschidă scorul pentru Flacăra, din lovitură de la 11 metri, la reluare rezerva Hodiş întorcînd în ultima pătrime a jocului soarta duelului unor trupe fără punct acumulat în 2012.

Şi apropo de cartonaşe, conducătorul făgeţean s-a arătat nemulţumit şi de cartonaşul roşu primit spre final de rezerva Abiodun, la puţine minute după intrarea sa în joc: „l-a lovit pe adversar dar nu intenţionat, ci din inerţie”, continuînd prin a-şi caracteriza gazdele de sîmbătă drept penibile pentru „lipsa totală de fair-play. Să fie contactaţi 2 jucători de-ai mei, cu sume de bani, să trîntească meciul!? Iar apoi la final să arunce mingile peste gard!? Arbitrul tocmai anunţase 5 minute de prelungiri, cînd Speroni a încercat să execute repede un aut, dar un adversar, un jucător de rezervă, s-a repezit şi a aruncat mingea peste gard. Este faza care a iscat scînteia bătăii generale de la final iar pentru arbitrul Gheorghioiu se pare că bătaia este fotbal, căci apoi a fluierat sfîrşitul, a uitat de cele 5 minute de prelungire”. În minutul 88, în care s-a declanşat altercaţia, Speroni respectiv portarul de rezervă Culda au văzut cartonaşul roşu pentru implicarea lor în incidente.

„Puteau să cîştige normal şi adevărul este că cei de la Mama Mia chiar au meritat victoria dar sfîrşitul meciului a arătat o faţă pe care o ştiam dar nu credeam că Mama Mia şi-o va înfăţişa. Iar arbitrul era unul de care Mama Mia ştia de la începutul săptămînii. Este o echipă care se bazează pe manevre din fotbal”, a mai spus Trăiculescu, adăugînd la un nivel mai general şi referindu-se retroactiv şi la eşecul cu 3-2 din deplasarea la Giarmata că „adevărul e că în Liga a treia nu se joacă mai nimic, căci nu se poate ca tu să joci acasă şi să legi doar o dată 4 pase la rînd, ca Giarmata în jocul cu noi”.

Mama Mia Becichierecu Mic (antrenor: Sorin Bălu, secund Narcis Petre): Iacob – Radu, Telescu, Hecsko, Burduhos – Glava, Scînteie (70, Bogdan), Buda (65, Hodiş) – Dragodan, Bâldea, Centea. Pe bancă: Culda – Semenea, Ştefanovici. La gazde au absentat portarul Filip, accidentat la degete, Luţă, cu ruptură musculară, Zurbagiu, cu rubeolă.

Flacăra Făget (antrenor Marius Baciu, secund Flavius Boroncoi): Gavriş – Gălan, Demian, Pistol, Ţuculea – Ghindaru, Drăgan – Briciu (Mihuţa), Ilie (Boghian), Raţiu (Abiodun) – Speroni. Pe bancă: Rădulescu – Voicu, Toma.

Radu, suspendat, şi Buda, accidentat, nu vor evolua marţi în deplasarea din runda a XIX-a, la Petroşani, cu Jiul. Ulterior, Mama Mia va evolua tot în deplasare, la Giarmata, cu Millenium, la finele săptămînii viitoare.

Pentru făgeţeni urmează jocul pe teren propriu cu Autocatania Scorillo Caransebeş, învingătoare în faţa Unirii Valea lui Mihai, marţi (ora 17; etapa a XIX-a), iar vineri deplasarea la CS Şcolar Reşiţa.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Rezerva Hodiş, blitz pentru Mama Mia în duelul de la 0 cu Făget

 1. Avram spune:

  Pacat ca un oras frumos ca Faget a ajuns sa fie reprezentat de un pacalici ca traiculescu. Cine este acest bufon? Daca a fost batut de echipa a doua a fagetului atunci chiar ca e rusinos. El i-a dat afara pe toti acesti baieti care acum i-au demonstrat ca de fapt ei sunt echipa intai si pacaliciul nu are nici o treaba cu fotbalul.

 2. Un extraterestru... spune:

  Hellooo, nenea cu basmele… aici planeta Pamant. Nu sunt chiar toti asa dobitoci precum ne consideri. Mai sunt si „răsăriţi” printre adunăturile cu care eşti matale obisnuit. Poate daca chiar aveai ochi sa vezi centralul partidei a aratat 4 min. de prelungire, şi le-a respectat. In plus, doar nu era sa asteptati finalul ca sa ne dovediti cat sunteti de capabili. Castigati in timpul regulamentar si atunci sa mai vedem. Aveati avantaj la pauza dar stralucita echipa nu a reusit sa mentina rezultatul, ba chiar a mai încasat 2 goluri de toata frumusetea.

  Si apropo…mai plimba ursul…ca rugineşte lănţicul!!!!

 3. chibitz spune:

  „Toata agitatia au facut-o arbitrii”, ei au fost de vina din cauza pozitiilor in clasament ale celor 2 echipe, din cauza ambitiilor bolnave si din cauza tensiunii exagerate inca de dinaintea meciului, mai ales dupa ce Faget vroia sa faca o contestatie, spiritele inflamandu-se si mai mult. Arbitrii sunt de vina ca Traiculescu stia brigada dinainte sa o afle chiar arbitrii, poate chiar el i-a anuntat si pe gazde… Arbitrul e de vina ca domnului Traiculescu ii sta ceasul si i se pare ca incidentul a avut loc in min. 88, desi s-a intamplat mult dupa ce s-au aratat 4 degete, deci 4 minute de prelungire, nu 5 si tot arbitrul e de vina ca nu a sarit gardul dupa minge, ca sa se repuna mai repede aruncarea de la margine.

 4. PT FAGET - cate penaltyuri vrei? spune:

  cate penaltyuri vreti? Cand intrati in careu sa se dea 11 m? Ca de 3 ori ati intrat in careu si tot 3 penaltyuri vad ca cereti. La Speroni nici vorba de penalty, la Ratiu nu este fault, jucatorul se arunca fara a fi impiedicat iar penaltyul acordat (in primul sfert de ora, nu la jumatatea reprizei, si imediat dupa faza cu Ratiu, practic in acelasi minut!!!) tot mai mult simulare decat fault! Iar Glava nu a primit cartonas galben nici la penalty si nici la mijlocul terenului. Poate te mai documentezi sau esti mai atent la meci pe viitor.

 5. chibitz agitat:) spune:

  Toata agitatia au facut-o arbitrii, ei au fost de vina din cauza pozitiilor in clasament ale celor 2 echipe, din cauza ambitiilor bolnave si din cauza tensiunii exagerate inca de dinaintea meciului, cand Faget vroia sa faca o contestatie, spiritele inflamandu-se si mai mult. Arbitrii sunt de vina ca Traiculescu stia brigada dinainte sa o afle chiar arbitrii, poate chiar el i-a anuntat si pe gazde… Arbitrul e de vina ca domnului Traiculescu ii sta ceasul si i se pare ca incidentul a avut loc in min. 88, desi s-a intamplat mult dupa ce s-au aratat 4 degete, deci 4 minute de prelungire, nu 5 si ca nu a sarit gardul dupa minge, ca sa se repuna mai repede aruncarea de la margine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: