Rezerva Moldovan smulge remiza pe final: Jimbolia – Chișoda 1-1

Cu mai mare atenție, chișozenii, și ei neînvinși în returul Diviziei D Timiș, ar fi putut părăsi Jimbolia cu toate cele 3 puncte ale atractivului duel din etapa a 26-a, dar FC Marcel Băban, aflată după 4 victorii la rînd respectiv 6 meciuri fără înfrîngere, a egalat în ultimele minute, prin rezerva Moldovan: 1-1. Cel mai just rezultat cu putință…

Doar egalitatea numerică s-ar fi impus poate să fie alta, prin prisma faptului că Ovidiu Popescu, de la jimbolieni, a beneficiat de clemența centralului Crețu în urma unui pumn aplicat lui Vereșteanu. Mai mult, după ce era faultat într-o altă fază de Gherman, care a stopat intenționat un contraatac și a fost sancționat cu cartonaș galben, același Ovidiu Popescu a ținut să-și facă din nou dreptate, cu o ripostă prin bruscare, neluată din nou în seamă de Crețu.

Una peste alta, ”mînjii” lui Tavi Popescu (foto prima pagină) parcurg cea mai îndelungată serie de invincibilitate din acest sezon, cu 7 la rînd fără eșec, în vreme ce elevii lui Adrian Șețu, de la Chișoda, par a fi revenit la ceea ce au fost mai mereu în ultimele sezoane de D Timiș, meritu

1-1 a fost și la ocaziile inițiale de gol, relativ rare, Țăranu scăpînd singur cu Sârbu, pe care nu l-a putut însă învinge, iar Ganea neprofitînd de luftul portarului Radu și ratînd cu poarta goală, reluarea sa fiind deviată în corner de un fundaș advers.

Evoluînd un pic mai bine la reluare, CS Chișoda a trecut în avantaj, 0-1, la capătul unui prelungit atac, în care Gherman a centrat de pe dreapta, Ganea a recentrat cu capul la 6 metri, de unde Magdaș a înscris.

Chișozenii n-au reușit însă și desprinderea, avînd doar cîteva oportunități nu foarte clare, iar jimbolienii au egalat în minutul 86 prin rezerva Moldovan, care a dejucat pasul la ofsaid al fundașilor oaspeți, înscriind pe sub portar, în colțul lung: 1-1.

”A fost un meci echilibrat, iar rezultatul – echitabil. Puteam câștiga, avînd în vedere că am fost egalați în 86, dar ar fi fost un rezultat poate nedrept. Suntem mulțumiți cu acest punct, obținut pe terenul unei echipe bune, care aleargă mult, este bine organizată”, a specificat Adrian Rus, din delegația Chișodei.

FC Marcel Băban Jimbolia: Radu – Doda, Ardelean – cpt., Neagu, Bătrînu – Țăranu, Niță, Țoțu, Hîrdău – Ovidiu Popescu, Leonte.

Pe bancă la start: Ciobotariu – Stan, Moldovan, Popescu, Denis Băban, Achim, Mitru.

Chișoda: Sîrbu – Petruș (Udrea), Abu Lebda, Vițan – cpt., Berceanu – Asoltanei, Gherman, Glodean (Vasîncă), Vereștean (Golea) – Magdaș, Ganea.

Pe bancă: Mladin, Sava.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 7

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: