Ripensia, 4-0 ”în familie”: Vasluian două, Golda, Fridrich. Veniri și plecări. Petruescu: ”Am vrut să dăm mai multe minute noilor sosiți”

Primul joc de verificare al Ripensiei pe 2021 a fost de fapt un meci ”în familie”, antrenorul Cosmin Petruescu împărțind lotul roșu-galben în două echipe. Partida-școală s-a jucat astăzi în Baza 2 – UPT și s-a desfășurat pe durata a două reprize a câte 45 de minute.

Iată cum s-au prezentat cele două formații:

Echipa A: Dobre (Miklos)- Andrei Macrițchii, Țieranu, Pădureț, Fridrich – Valeri Macrițchii, Ouadie – Peter, Simedru, Popovici (Vasluian) – Sokovic (Golda).

Echipa B: Velcea (Dobre) – Maric (Sturzu), Rogac, Lalic, Gladun – Stoi, Tudor – Piftor, Neagu, Ene (Tudorache) – Pădurariu.

Prima echipă s-a impus cu 4-0, prin golurile reușite în partea secundă de Vasluian (de două ori), Golda și Fridrich. Portarul Mosoarcă nu a fost utilizat, din cauza unei accidentări la mână.

Veniri și plecări

Două plecări s-au produs în aceste zile, față de lotul cu care Ripensia a demarat pregătirile. Portarul Dragoș Trașcă și mijlocașul Dragoș Apetrei nu au mai rămas sub comanda lui Petruescu.

În schimb, s-au alăturat antrenamentelor următorii:

Robert Miklos (portar, născut pe 22 septembrie 1999), ultima dată la ACS Dumbrăvița;

Ștefan Pădureț (fundaș, născut pe 25 ianuarie 1999), ultima dată la Astra Giurgiu II;

Alexandru Piftor (mijlocaș lateral, născut pe 9 mai 1999), ultima dată la Gloria Buzău, a mai evoluat la FC Botoșani și Chindia Târgoviște.

*

”Am vrut să dăm mai multe minute celor nou veniți”

Cosmin Petruescu a făcut o scurtă caracterizare a activității din prima săptămână de antrenamente: ”A fost o primă săptămână în care am pus accent pe readaptarea la efort, am efectuat și niște teste fizice. Am vrut să vedem nivelul actual de pregătire a echipei. În mare parte, sunt mulțumit de modul în care au răspuns la comenzi băieții în această perioadă. Sunt mulțumit și de pregătirea pe care au făcut-o peste vacanță și modul în care jucătorii au respectat programele individuale pe care le-au primit. Am încheiat săptămâna cu un joc-școală, în care am vrut să le dăm mai multe minute celor care au venit la începutul acestor pregătiri. Încercăm să ne facem o părere cât mai obiectivă asupra potențialului lor și, de ce nu?, este posibil să ajungem la o înțelegere și să colaborăm în perioada următoare”, a spus tehnicianul bănățenilor.

Marți, 19 ianuarie, de la ora 12, Ripensia va juca în Baza 2 a UPT contra echipei de Liga a 3-a ACS Fortuna Becicherecu Mic.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: