Ripensia, a 3-a victorie în 4 zile: 2-1 (0-0) cu CSM Școlar Reșița. Urican: ”M-a mulțumit maniera în care am interpretat fazele”

Puțin a mai rămas pentru secund divizionare înaintea startului ediției 2018-2019, programat vineri seară la Cluj, doar săptămâna precompetițională mai despărțindu-le pe formațiile din Liga 2 de runda inaugurală, pe terenul Daciei Unirea Brăila în cazul celor de la Ripensia, sâmbătă de la ora 11 în estul țării, dar până atunci la activ cu trei jocuri câștigate în patru zile. Ultimul, Ripensia Timişoara – CSM Şcolar Reşiţa 2-1 (0-0).

Weekend bogat în meciuri amicale, printre alte rezultate consemnând de exemplu și CSM Lugoj – CSO Făget 6-2 sau Strungul Chişineu Criş – Millenium Giarmata 1-0, iar finalul de săptămână a adus încă o victorie în contul Ripensiei.

După cele două succese în zile consecutive, de la Giarmata, 3-1 cu Millenium, şi 5-0 cu Fortuna Becicherecu Mic, o nouă victorie a roșu-galbenilor din Liga 2, de astă dată în faţa celor din Reşiţa, în 2017 concurenți la vârf în Seria a IV-a din Liga 3, conturată mai greu şi la limită.

Dacă în prima repriză a matineului de sâmbătă nu s-a marcat nici un gol, în mitanul secund s-a înscris de trei ori, mai întâi în minutul 57, când Adrian Ungureanu a profitat de o eroare a portarului advers, reuşind deschiderea scorului.

Egalarea a venit după 15 minute prin reuşita lui Staicu, în urma unei incursiuni pe flancul drept, finalizată cu un şut din careu pe lângă portar. Însă, cu 10 minute înainte de final, Vlădia a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, lateral stânga, respinsă de portarul reşiţenilor în primă fază, la care Cluci, atent, pe fază, a reluat în plasă… 2-1.

Ripensia Timişoara: Dobre – A. Popa, M. Toma, Burdeţ, C. Toma – Stoi, Anghelina – Ungureanu, Zaluschi, Dumiter – Bădăuţă.

Antrenor Ciprian Urican.

Au mai jucat: Păduraru, Rădulescu – Vlădia, Apro, Bărâcă, Ardelean, Kawagoe, Lemnaru, Tineiu, Cluci şi Monea.

CSM Școlar Reşiţa: Zimmermann – Oprea, Prodan, Mardare, Almic – Taciuc, Miranda, Izmană, Săulescu – D. Toma, Curtuiuş.

Antrenor Octavian Benga

Au mai jucat: Toader – Lazăr, Bactăr, Albu, Breşneni, Staicu, Ene, Burciu, Hrudei, Marius Musteţa, Marian Musteţa şi Giurică.

Ciprian Urican, antrenor al Ripensiei, a spus: ”Cred că suntem pe drumul cel bun, a fost un test important pentru noi, am întâlnit o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Tocmai de aceea a fost un joc pe care eu mi l-am dorit. A fost un meci echilibrat, cum probabil vor fi toate în liga a doua. M-a mulţumit maniera în care am interpretat fazele şi cred că suntem pe drumul cel bun. Şi cei care au intrat mai târziu pe teren, aşa-zisa echipă de tineri, au evoluat după aceeaşi concepţie. Au prins încredere şi iată că şi ei pot să obţină un rezultat bun!”

Programul etapei I în Liga 2, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: