Ripensia câștigă în Antalya

Primele goluri înscrise de roșu-galbeni în 2020, pentru prima victorie la cea de-a treia încercare: Ripensia Timişoara – KF Flamurtari Prishtine (Liga 1 Kosovo) 2-0 (0-0).

Stagiul de pregătire cu jocuri în Antalya a continuat astăzi pentru secund divizionarii timișoreni cu cel de-al doilea meci de verificare în Turcia, disputat la 48 de ore după o remiză albă în compania unor sofioți secund divizionari, aducând și prima victorie a roșu-galbenilor în noul an.

Alexandru Pelici, Iulian Muntean şi Călin Mada au început astăzi contra prim divizionarilor din Kosovo cu Moldovan (min. 46, Dobre) – Lungu, Apro (cpt.), Hecsko, A.  Macrițchii – Stoi, V. Macrițchii, Monea, Urvantev, Sîrbu (min. 52, Chera), Popovici. 

Cinci dintre componenții unsprezecelui de start, și anume Moldovan, Lungu, Apro, Monea și Sîrbu, începeau și amicalul de miercuri. Astăzi, din minutul 60 au intrat și ceilalți jucători de câmp, nouă la număr, și anume Popa, Tînc, Țieranu, Benea, Burdeț, Călin, Vasluian, Neagu și Golda, după ce Chera, cel care avea să semneze ”dubla”, era introdus din minutul 52.

Golurile sale au fost prevestite de transversala lui Urvanţev din minutul 62, şutând de la 20 metri. Reușitele, în minutele 66 şi 78.

Următorul meci al Ripensiei, duminică de la ora 14:30 contra celor de la Universitatea Craiova, fruntași autoritari în seria vestică din liga a treia, care au învins cu 3-2 pe Rapid Bucureşti.

În această seară se reia returul sezonului regular în Liga 1. Programul și rezultatele, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: