Ripensia cedează cu 4-1 (3-1) secund-divizionarei Sibir, din Rusia

Ripensia Timișoara a abordat cel de-al patrulea meci amical jucat în Turcia cu începere de miercurea trecută prin a apela la 5 fotbaliști care luau startul și în precedenta partidă, pierdută sâmbătă cu 3-1 cu U Craiova 1948, și anume Popa, Străuț, Tînc, Anghelina și Bădăuță, bănățenii fiind învinși după-amiază cu 4-1 de Sibir Novosibirsk, formație din eșalonul secund al Rusiei care s-a desprins la 2-0 în prima jumătate a reprizei I.

Adrian Zaluschi, marcator miercurea trecută al unicului gol prin care Ripensia dispunea de sud-coreeni în primul meci amical jucat de roș-galbeni în Antalya, a redus din handicap cu capul în minutul 33, la lovitura liberă executată de Călin Toma.

Timișorenii învingeau miercuri și vineri cu 1-0 contra asiaticilor respectiv echipei din Zenica, din Bosnia și Herțegovina, după care au mai jucat și sâmbătă, împotriva unor oponenți din România, craiovenii din Liga 3.

De la care au primit 3 goluri după pauză, de astă dată încasând 3 în prima repriză, în care Dumiter a avut de două ori ocazia de a marca din nou, precum vineri și sâmbătă, ratând însă din situații de unu la unu cu goalkeeper-ul rușilor, care au stabilit rezultatul final în partea secundă: 4-1 (3-1).

Alexandru Pelici efectua două înlocuiri la pauză și încă 3 până la finele primului sfert din repriza a II-a, la alte trei schimbări apelând în minutul 75, după cum urmează: Moldovan (minutul 60, Dobre) – Străuţ (75, A. Popa), Tînc, Hecsko (61, Apro), C. Toma – Burdeţ (46, Stoi), Anghelina (75, Ţieranu) – A. Popa (46, Monea), Zaluschi (75, Cluci), Dumiter – Bădăuţă (56, Chera).

Astăzi au jucat așadar 19 sportivi ai Ripensiei, dar ar mai fi încă un prilej pentru testarea timișorenilor, căci un al cincilea meci amical în Antalya se va juca joi 7 februarie, când roş-galbenii îi vor întâlni pe sârbii de la Proleter Novi Sad, pe locul 7 în elita din țara vecină, în calitate de noi-promovați. O zi mai apoi, vineri 8 februarie, bănățenii vor pune punct stagiului de pregătire centralizată în Antalya, după revenirea pe Bega având programate alte două meciuri de verificare, mai precis miercuri 13 februarie cu UTA, de la ora 11 pe terenul sintetic de la Baza 2 – UPT, respectiv sâmbătă 16 februarie de la 11 cu CSM Școlar, la Reșița.

Iar peste o altă săptămână, reluarea returului, în deplasare pe plan local, la ACS Poli Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 6 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: