Ripensia – Crișul Chișineu-Criș 1-1: cu accidentări, timișorenii renunță la revanșă. Békéscsaba 1912 Előre – ACF Băban Marcel 5-0, Unirea – Pobeda 4-2. Joi, ASU Politehnica la Reșița, de la ora 15

Mai multe divizionare C și D timișene au jucat ieri și astăzi meciuri de verificare în continuarea pregătirilor de iarnă, ASU Politehnica dar și liderul ligii a patra din județul nostru urmând a-și testa forțele mâine…

Ripensia – CS Crișul Chișineu-Criș 1-1 (0-1)

Astăzi de la ora 15, pe terenul din Urseni, echipa din liga a III-a Ripensia Timișoara, pregătită de Remus Steop şi Orlando Trandu, a încheiat la egalitate cu arădenii din Chişineu-Criș, lideri în eșalonul 4 din județul vecin.

Oaspeţii arădeni au reuşit unicul gol în ultimul minut al primei reprize, în urma unui corner: 0-1. Cu o nouă garnitură în partea secundă, ripensiştii au egalat în minutul 67 prin Claudiu Matiş, cu latul, din apropiere, după ce Mânecan a centrat excelent, tot în urma unei lovituri de la colţul terenului: 1-1.

La finalul meciului, timișorenii s-au arătat a fi mâhniți de maniera de joc a vizitatorilor, care nu i-au menajat deloc, Ştreangă şi Mânecan ieşind accidentaţi în minutele 55 și 87 și ajungând direct la Urgenţe.

Ripensia avea în program pentru miercurea viitoare revanșa în deplasare la Chişineu-Criș, pentru un nou joc de verificare, dar timişorenii au anulat meciul programat cu arădenii.

Cei doi antrenori ai gazdelor timișene i-au folosit în cele două reprize pe toţi cei convocați. Astfel, prima repriză au început-o cu Rădulescu – Toma, Apro, Hecsko, Vlădia, Popa, Stoi, Mânecan, Olar, Golda şi Dumiter, iar în mitanul secund au mai jucat Gakos – Luca, Vasiliu, Ştreangă, Apro, Semeniuc, Matiş, Briciu, Olărescu, Nanu şi Golda.

Următorul meci amical al roșu-galbenilor este sâmbătă, cu ACS Poli II.

Andrei Cărpinişan a reuşit un hat-trick

Unirea Sânnicolau Mare – Pobeda Dudeştii Vechi 4-2 (3-0)

Trupa lui Nicolae Căprărescu i-a întrecut pe terenul secund pe ”bulgarii” de la Dudeştii Vechi prin golurile marcate de Andrei Cărpinişan (foto) – 3 şi Bogdan Pânzariu respectiv Mohamed Fofana şi Vicenţiu Romanov, nou promovat de la echipa a doua.

Békéscsaba 1912 Előre – ACF Băban Marcel Jimbolia 5-0 (2-0)

Meciul amical internațional s-a disputat ieri după-amiază, în Ungaria, unde oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 58, prin Alexandru Catrici. Următorul meci pentru jimbolieni este programat sâmbătă cu ”bulgarii” de la Dudeştii Vechi, de la ora 12.

Mâine de la ora 15 ASU Politehnica va juca la Reşiţa un nou meci de verificare, cu echipa din localitate, CSM Şcolar, iar de la ora 16 ACS Ghiroda va evolua la Deta cu echipa de pe locul secund în Campionatul Judeţean – Seria a II-a, ASO.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: