Ripensia, din amânare în amânare. Cade și deplasarea la Cluj, luni cu ”U”: alb-negrii și timișorenii, câte 3 meciuri amânate fiecare în Liga 2

Tocmai ultima partidă a noii etape care începe sâmbătă în Liga 2 a căzut deja din programul rundei a XIII-a, cu ”roșu” pe desfășurătorul FRF, CS Universitatea Cluj – Ripensia, programată luni 23 noiembrie de la ora 16:30, complicând astfel și mai mult calendarul sfârșitului de toamnă al celor două pățite în acest tur. Căci și ”Șepcile roșii”, și galben-roșii bifează astfel cea de-a treia întâlnire amânată sub apăsarea vânătorilor de ”pozitivi”, competiția fiind tot mai subminată, tot mai aspru întemnițată de impuneri normative fără pic de justificare științifico-medicală dar condiționată de inginerii sociale unse cu ”teste” fără vreo relevanță dar și nefiabile, și a se citi în acest sens decizia unei Curți de Apel din Portugalia.   

Ieri s-a jucat restanța Rapid – CS Universitatea Cluj 1-0, amânată pe joi de la finele lunii octombrie, din etapa a X-a, iar alb-negrii ar fi trebuit să revină luni după-amiază pe teren, pe Cluj Arena, la căderea cortinei peste runda a XIII-a, însă întâlnirea cu Ripensia a fost amânată în această după-amiază.

”U” mai are în programul restanțelor și meciul acasă cu Farul din etapa a XI-a, lăsat pe 2 decembrie, zi ”intermediară” în care în principiu ar bifa și Ripensia restanța pe teren propriu cu CS Mioveni, din cadrul rundei a XII-a, joc nedisputat săptămâna trecută. 

Gaura de cașcaval din programul competițional al Ripensiei se mărește așadar în plin tur, două meciuri consecutive căzute la ”testul” pescarilor de ”pozitivi”, în nota în care începea campionatul, cu o întârziere de o săptămâna și jumătate, deplasarea din runda inaugurală la Drobeta Turnu Severin fiind lăsată după încheierea etapei a doua, în care bănățenii oricum stăteau, de unde și numărul mai scăzut de apariții din bilanțul elevilor lui Petruescu.

Va fi oare afectat și parcursul în Cupa României, Ripensia având de găzduit duminică 29 noiembrie de la ora 12:15 jocul eliminatoriu cu Astra!? Meci anunțat a se desfășura pe ”Electrica”, în 16-imile competiției. În aceeași zi, de la ora 13:30, alb-negrii clujeni la divizionara ”C” ACS Hușana Huși.

Clubul timișorean a adus vestea în cursul după-amiezii de vineri, pe pagina de media socială a grupării, și anume ”Din păcate, din cauza situației epidemiologice, nu putem evolua nici în această etapă. Partida cu Universitatea Cluj a fost amânată. Vom reveni cu informații actualizate, imediat ce va fi cazul. În rest, nu uitați: protejați-vă, limitați contactele sociale, păstrați distanțarea!” Așadar, prin prisma ultimelor enumerări, cu însușirea rolului de a repeta papagalicește norme care nici n-au fundament științifico-medical, nici nu sunt probate de fapte a se dovedi eficiente în ceea ce ar crede unii că ar constitui combaterea așa-zisei pandemii, mase împinse fără știința lor pe cele mai false piste, Ripensiei nu-i face cinste o astfel de completare puerilă, cu ”limitări” și ”distanțări”.   

Mai la obiect, fiind vorba despre portalul oficial al clubului, în principiu mai racordat strict apartenenței la sport, anunțul n-a mai derapat spre sfaturile picurate pe pagina de social media: ”Având în vedere situația epidemiologică de la echipa noastră, partida de luni, 23 noiembrie, ora 16:30, programată în deplasare, în etapa a 13-a a Ligii 2, la Universitatea Cluj, a fost amânată. Clubul nostru va reveni în perioada următoare cu noi detalii, imediat ce vom avea informații actualizate”.

Programul etapei a XIII-a în Liga 2, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 7 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: