Ripensia față în față cu Viitorul pentru un loc în optimi

Ripensia Timișoara va întâlni miercuri seară Viitorul Constanța, în 16-imile Cupei României la fotbal. După ce în urmă cu doi ani de zile, bănățenii învingeau Universitatea Cluj, în aceeași competiție, elevii lui Cosmin Stan speră ca și de această dată să ajungă în optimi.

În urmă cu doi ani am fost eliminați de Pandurii în optimi. Acum ne aflăm din nou în 16-imile Cupei României și sper să ne calificăm în următoarea fază a competiției. Ripensia este un brand, chiar dacă a “hibernat” câtiva ani. Avem mult de muncă, nu numai pentru meciul acesta ci în general. În Cupa României am obținut 10 victorii. A fost un drum lung, plin cu obstacole și ne dorim să nu se oprească aici. Ne-am îndeplinit obiectivul și anume calificarea în 16-icimi. Totodată, am adus la Timișoara o echipă de primă divizie împotriva căreia vom juca așa cum știm noi mai bine, și desigur, cu gândul la optimile competiției”, a spus căpitanul Ripensiei, Adrian Popa.

foto: Cosmin Stan

foto: Cosmin Stan


Singurul fotbalist pe care gruparea bănățeană nu va putea conta miercuri este fundașul Ciobai, aflat în refacere.
Am jucat foarte multe meciuri în ultima perioadă și mulți dintre jucători sunt obosiți. E normal să aibă această stare, dar pot să vă spun că sunt gata de joc. Singurul care nu va evolua împotriva Constanței este Ciobai. Mă bazez atât pe valoarea individuală a fiecărul sportiv, cât și pe forța, pe unitatea grupului. Nu vom bloca un anumit jucător al oaspeților. Au trasee clare, bine stabilite, vor merge pe aceeaşi linie, și cred că noi o să reuşim să îi încurcăm prin inteligenţa noastră tactică. Viitorul Constanța nu este la ora actuală cea mai în formă echipă din prima divizie, se află pe locul al doilea cu o singură victorie în ultimele trei etape. Noi suntem pregătiți din toate punctele de vedere și vom evolua cu zâmbetul pe buze, asemeni unor copii”, a spus tehnicianul Ripensiei, Cosmin Stan.

Președintele grupării bănățene, Radu Ianovan a mulțumit autoritățiilor și clubului POLI pentru că au permis Ripensiei să evolueze pe stadionul “Dan Păltinișanu”, și speră ca timișorenii să vină în număr cât mai mare la stadion.

Partida este programată miercuri la ora 20. Prețul biletelor este 15 lei la tribune și 10 la peluze, în vreme ce persoanele peste 60 de ani și elevii beneficiază de intrare gratuită.

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: