Ripensia revine în ultimul sfert de oră, Dumbrăvița avea 0-2 la pauză. UTA – ASU Politehnica 3-0 și 3 puncte mai puțin pentru violeți

Puține etape au mai rămas de jucat din actualul campionat al Ligii 2, numai cinci, una bătând la ușă iar următoarea intermediară, ultima fiind programată în 2 iunie, și chiar și mai puține sunt deplasările încă nebifate în calendarul secund divizionarelor timișorene, ASU Politehnica fiind pe drum spre județul Iași iar în penultima etapă mai având o ieșire în Bihor, pe când Ripensia se pregătește de vizita Șiriei și cea a concitadinilor ”violeți”. Până atunci, nou-promovata din Ciarda Roșie a disputat un meci amical în această săptămână de pauză, cu o victorie și 3 puncte la ”masa verde”, în vreme ce gruparea de pe Știința s-a ales conform așteptărilor cu pierderea confruntării de la UTA cu 3-0 dar și cu scăderea a 3 puncte în clasament.

Nu putea fi altfel pentru alb-violeți după abandonarea în minutul 62 a meciului de la Șiria, la scorul de 0-0 cu UTA, timișorenii pierzând partida cu 3-0 la ”masa verde” dar ASU Politehnica fiind și sancţionată cu scăderea a 3 puncte din clasament prin decizia Comisiei de Disciplină din 9 mai. Implicit, diferența dintre cei de pe Bega și roș-albii de pe malurile Mureșului s-a redus la numai 4 puncte.

Arădenii, care dețin acum 5 puncte avans față de Ripensia Timişoara, îi vor primi pe galben-roșii în etapa a 35-a miercuri de la ora 18, până atunci bănățenii disputând un meci amical cu liderul Diviziei D Timiș, ACS Dumbrăviţa, în compania căruia au remizat 2-2 (0-2).

Ieri după-amiază de la ora 18, pe terenul Ciarda Roşie s-a disputat un joc de verificare între nou-promovata în Liga 2 și fruntașa ligii a patra timișene, care are bune perspective de accedere luna viitoare în Liga 3, iar trupa lui Sorin Bălu a oferit o plăcută surpriză, reuşind ca până la pauză să conducă cu 0-2 echipa din Liga 2, prin golurile marcate de Dan Silaghi (min. 23) şi Mădălin Stancu (min. 40).

Antrenorul Ciprian Urican a efectuat în mitanul secund mai multe schimbări, care au dat roade, iar elevii săi au reuşit să egaleze în ultimul sfert de oră prin golurile marcate de Călin Toma în minutul 76 şi Adrian Ungureanu (min. 83).

La fluierul arbitrului Cătălin Botaş au jucat următoarele formaţii:

Ripensia Timișoara: Contra – Popa, Hecsko, Apro, Horcea – Stoi, Mânecan, Bobină – Ţugui, Golda, Cluci.

Antrenor: Ciprian Urican.

Au mai jucat: Rădulescu, Tudor, Călin Toma, Marius Toma, Ungureanu, Mediop şi Dumiter.

ACS Dumbrăviţa: Miklos – Soare, Gălan, Telescu, Szalkai – Răzvan Rus, Stancu – Oancia, Briciu, Nanu – Silaghi.

Antrenor: Sorin Bălu.

Au mai jucat: Puiu, Şofronea, Luca, Ştefan, Filimon, Centea, Pecarov şi Dorian Bîrză.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: