Ripensia se reunește în 11 ianuarie 2021, pe 19 joacă primul meci amical iar în 24 începe cantonamentul la Buziaș. 9 verificări, 3 cu echipe din Liga 2

Ripensia Timișoara se reunește peste nici două săptămâni în vederea pregătirilor de iarnă, luni 11 ianuarie 2021, antrenamentele fiind completate cu două prime jocuri de verificare în 19 și 23 ianuarie, în compania unor divizionare ”C”, după care deplasarea în cantonament la Buziaș, pentru 11 zile pline și două de tranzit, cu 3 întâlniri amicale programate în cursul stagiului centralizat și unul la încheierea sa, plus alte 3 meciuri în perioada 9-13 februarie. Roșu-galbenii vor da piept în stațiune și cu alb-violeții lui ASU Politehnica iar ulterior de două ori cu o altă trupă din Liga 2, CSM Reșița. 

”Ripi” a încheiat sezonul de toamnă acum două săptămâni și o zi, victorioasă acasă cu 1-0 în restanța din etapa a XIV-a cu Farul, iar încă din acest an și-a fixat programul hibernal în vederea pregătirii ultimelor apariții din tur și a celorlalte meciuri din faza pe grupe valorice a Ligii 2. 

Ripensia a optat pentru un cantonament la Buziaş, începând din 24 ianuarie 2021, anunțând și disputarea a 9 jocuri de pregătire. Cele oficiale din restul turului sunt la Rapid, acasă cu AFK Csikszereda, la Călărași, pe teren propriu cu urmașa lui ACS Șirineasa și ACS Energeticianul, la Slatina și acasă cu cei din comuna Recea (Maramureș), șase partide programate aproximativ între 20 februarie și 27 martie 2021.

Ripensia este unica formație din Liga 2 fără remize în sezonul de toamnă, deținând al treilea cel mai mic număr de goluri marcate, superior doar celor din Reșița și Slobozia, respectiv al patrulea cel mai mare număr de goluri primite, și mai multe pe teren încasând doar Pandurii Lignitul, Aerostar și cei din comuna Recea.

Dar iată principalele repere ale programului de pregătire din perioada de iarnă întocmit de staff-ul tehnic al clubului Ripensia Timişoara

11 ianuarie – reunirea lotului

19 ianuarie – joc de verificare cu Becicherecu Mic (L3)

20-21 ianuarie – vizita medicală

23 ianuarie – joc de verificare cu Avântul Periam (L3)

24 ianuarie – 5 februarie – pregătire centralizată. Cantonamentul va avea loc, după toate probabilitățile, în localitatea Buziaș.

27 ianuarie – joc de verificare cu Crișul Chișineu-Criș (L3)

30 ianuarie – joc de verificare cu ASU Politehnica (L2)

2 februarie – joc de verificare cu Șoimii Lipova (L3)

5 februarie – joc de verificare cu CSM Reșița (L2)

9 februarie – joc de verificare cu CS Hunedoara (L3)

12 februarie – joc de verificare cu CA Oradea (L3)

13 februarie – joc de verificare cu CSM Reșița (L2).

Ultimele rezultate din etapa a XV-a și clasamentul toamnei în Liga 2, pe coloana datelor tehnice. Restanța U Cluj – Farul încă nu s-a jucat. Meciurile din Liga 2 se vor relua în jurul datei de 20 februarie 2021, cu runda a XVI-a.

Sporttim poate fi accesat pe rețeaua de media socială Minds.com, etalon de transparență și practici principiale. Sporttim continuă a informa corect și a publica în secțiunea Sport date, dovezi și documente oficiale care demontează fără dubii din absolut toate punctele de vedere măsurile nejustificate care au perturbat în 2020 lumea sportului. Minciuna are picioare scurte iar adevărul iese la iveală, chiar dacă nu se va și acționa ca atare pe urmele realității factuale obiective. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ripensia se reunește în 11 ianuarie 2021, pe 19 joacă primul meci amical iar în 24 începe cantonamentul la Buziaș. 9 verificări, 3 cu echipe din Liga 2

  1. Marian spune:

    Mult succes vă doresc ! Tempo Ripi! ❤💛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: