Ripensia Timişoara – Ripensia juniori U 19 3-1 (0-0, 2-1, 1-0). FOTO

Pregătire prin joc la mijloc de săptămână, un meci de verificare ”în familie”, înaintea închiderii Bazei II-UPT… Ripensia Timişoara – Ripensia juniori U 19 3-1 (0-0, 2-1, 1-0).

Roșu-galbenii din Liga 2 au jucat astăzi de la ora 13 pe terenul sintetic un test şcoală cu juniorii U19 ai clubului din eșalonul secund, neînvinşi după turul campionatului, verificarea constând în 3 reprize a câte 30 de minute.

Au jucat absolut toți sportivii din lotul Ripensiei, mai puţin Adrian Popa şi Claudiu Apro, iar golurile au trecut în contul lui Cosmin Sîrbu (min. 32, 55) şi Alexandru Popovici (min. 73), respectiv Alexandru Rus (min. 55).

De menţionat și că în primele 69 de minute poarta juniorilor a fost apărată de George Păduraru şi junii Gavrilă și Dobie. 

Mâine era programat un nou antrenament tot la Baza II – UPT, care nu va mai avea loc întrucât Universitatea Politehnica Timișoara a sistat în totalitate absolut orice activitate. 

Echipa de juniori a fost însoţită de antrenorul Ionuţ Vucea, în schimb Cristian Petcu a lipsit.

La fluierul arbitrului Călin Mada, care s-a descurcat foarte bine fie și de unul singur, au jucat următoarele formaţii:

Ripensia: Moldovan (min. 46, Dobre) – Andrei Macrițchi, Valeri Macrițchi, Manea, Țieranu, Tînc, Burdeț, Neagu, Sârbu, Chera, Golda.

Au intrat din minutele 30 şi 60: Hecsko, Stoi, Benea, Urvantev, Lungu, Tudor, Popovici, Vasluian, Gavrilă și Dobie.  

Juniori U19: Păduraru (min 60, Casian) – Maric, Bain, Sturz, Gavrilă, Gladun, Dobie, Nicolic, Degău, Timoş, Dan.

Au mai jucat: Casian, Rus, Volosciuc, Lazăr, Tismănar.

După acest test, antrenorul principal Alexandru Pelici ne-a spus: ”Sunt mulţumit de pregătirea efectuată, am folosit toţi jucătorii pe care i-am avut la dispoziție!”

În principiu, Ripensia are un meci de campionat duminică la Ploieşti, programat de la ora 11, iar Pelici nu se poate baza în continuare pe Adrian Popa, căruia i s-a alăturat Claudiu Apro, așa încât ambii nu ar putea efectua deplasarea. În rest, tot lotul este valid. Planul este de a ”pleca vineri dimineaţa după micul dejun, ne vom caza peste noapte în oraş. Suntem conştienţi că ne va aştepta un meci foarte greu şi cu toţi ne dorim să obţinem un rezultat cât mai bun”.  

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: