Ripensia Timişoara, succes la scor, pe îngheţate: Berescu şi Cebotari, încercaţi în premieră

Tăios a fost frigul la orele serii dar Ripensia Timişoara şi Gloria Remetea Mare s-au călit aseară, de la 20,30, pe terenul sintetic din complexul „Dan Păltinişanu”, străduindu-se să adauge un cât mai benefic nou meci de pregătire programului lor hibernal.

Apelând la unele permutări pe posturi, pentru a-şi verifica unii componenţi şi în alte partituri de joc, dar şi oferindu-le debutul, într-o primă testare, unor tineri atacanţi care s-au schimbat între ei, Ripensia a înfruntat cu brio frigul, adăugând şi un clar succes seriei de amicale ajunsă deja la borna 4.

Iar după înfrângeri la 4, trei respectiv două goluri diferenţă, roş-galbenii şi-au ţinut bine echilibrul pentru un 8-1 (1-0) conturat în ultima jumătate de oră, când au adăugat 6 reuşite, şi pe fondul introducerii unor piese cheie dar şi a bunei pregătiri fizice sedimentate deja în timp la timişoreni.

Care au început în alcătuirea Ciui – Firuţ, Siminiceanu, Uzun, Mihai – Duţu, Păscăleanu – Iţu, Uţă, Ungur – Berescu (30, Cebotari), deschizând scorul prin Uţă.

Denis Cebotari, un longilin internaţional de tineret al Moldovei, măsurând 1,93, a dublat avantajul liderului Seriei I în Campionatul Judeţean Timiş, marcând la debutul său, după ce îl înlocuia pe un alt atacant introdus în premieră, Berescu, în vârstă de 23 de ani şi cu experienţa jocurilor de liga a patra.

Ripensia a demarat partea a doua în formula Rădulescu – Petrişor, Mureşan, Cărpinişan, Stancu – Duţu, Bagiu – Iţu, Uţă, Ungur – Cebotari, iar din minutul 60 a continuat cu Rădulescu – Petrişor, Mureşan, Ciobai, Cărpinişan – Bagiu, Briciu – Stancu, Radu, Popa – Anagor.

Gloria Remetea Mare, a patra în Seria II a Campionatului Judeţean „Promoţie”, liga a VI-a, cu 3 înfrângeri după 14 runde ale turului, a redus din handicap din penalty, după care proaspăt introduşii Briciu, cu două goluri, Anagor, tot cu două, Radu şi Popa au marcat un şirag de 6 reuşite.

Radu, în largul său jucat fiind în rolul lui Briciu, în spatele vârfului, a contribuit semnificativ şi drept co-autor.

În rest, frig şi o revenire diseară tot pe „sinteticul de la Poli”, de la ora 19,30, contra divizionarei D CS Ghiroda. Vremea nefavorabilă a perturbat planurile Ripensiei pe mijloc de săptămână, atunci când a fost anulat amicalul programat la Murani.

Au absentat portarul Filip, spitalizat cu o infecţie în gât, pe antibiotice şi urmând a fi externat în week-end, respectiv Capbun şi Solomon, ambii accidentaţi.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ripensia Timişoara, succes la scor, pe îngheţate: Berescu şi Cebotari, încercaţi în premieră

  1. Foarte BINE! spune:

    meci de pregatire si interesant cat timp, „satenii” au avut „benzina”! Un jucator interesant – Cebotariu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: