Ripensia, victorie

Seria partidelor de verificare din Antalya a continuat pentru bănățeni astăzi de la ora 14:30, ora României, printr-un duel cu o divizionară secundă din Macedonia, roșu-galbenii reuşind a doua victorie în Turcia: Ripensia Timişoara – FK Kit-Go Pehcevo 2-1 (1-1).

Fostul căpitan al echipei în meciul trecut, Adrian Popa, a părăsit terenul accidentat după nici 18 minute de joc, în urma unui atac dur al unui adversar.

Ripensiştii au deschis scorul în minutul 20, când Neagu a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată pentru un fault comis asupra lui Sîrbu în suprafaţa de 16 metri.

Cei din Macedonia au reuşit egalarea în minutul 49, în urma unei centrări în fața porții, finalizată cu latul din 6 metri… 1-1.

O mare ocazie de gol au irosit ”galbenii” lui Pelici în minutul 76, când Alexandru Popovici,  singur cu portarul advers, l-a driblat dar nu a reușit să trimită balonul în plasă.

Finalul meciului le-a aparţinut timişorenilor iar la o acţiune a lui Benea, care a centrat perfect în faţa porţii, Valeriu Macrițchii a înscris de la 10 metri în minutul 83, prim gol al său de la sosirea la echipă.

Antrenorul Alexandru Pelici (principal), Iulian Munteanu şi Călin Mada (secunzi) au trimis în teren următorul unsprezece: Moldovan (min. 45, Păduraru) – Popa (min. 18, Lungu), Țieranu, Hecsko (cpt.), Gavrilă (min. 58, Benea) – Burdeț, Stoi – Neagu (min. 70, Urvantev), Monea, Golda – Sîrbu.

Iar din minutul 75 au mai intrat: Lungu (min. 58 – A. Macrițchii), Țieranu, Apro (cpt.), Benea – Călin, V. Macrițchii – Urvantev, Tudorache, Popovici, Vasluian.

Următorul amical în Turcia şi ultimul din acest stagiu pentru Ripensia va fi joi 6 februarie contra macedonenilor de la FK Shikupi (Liga 1).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = patruzeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: