„Ripi” îşi invită fanii să meargă cu echipa la ACS Poli – Dinamo iar apoi, mîine, la Zilele Cartierului Fabric: Ripensia – ACS Poli

ACS Poli sigur se poate bizui diseară, la jocul cu Dinamo, pe prezenţa în tribune a echipei Ripensia Timişoara, nou-promovată în Campionatul Judeţean Timiş, care se va grăbi de la amicalul din Ghiroda spre „Dan Păltinişanu”, invitîndu-şi totodată fanii să i se alăture.

Ripensia - ACS Poli Timişoara, sîmbătă de la 6, în cadrul Zilelor Cartierului Fabric

 

Ripensia va juca de la ora 18 un amical cu învinsa sa de pe „Dan Păltinişanu” în finala fazei judeţene a Cupei României, CS Ghiroda, iar apoi va purcede spre meciul de debut al Ligii 1, invitîndu-şi suporterii care se vor deplasa la Ghiroda să-i însoţească şi mai departe, la partida televizată cu Dinamo, iar pe cei care ar veni direct la întîlnirea ACS Poli – Dinamo să se arate în zona tribunei I, eventual în tricourile de prezentare roş-galbene, pentru o mai uşoară reperare.

Ripensiştii ţin aşadar să-şi arate solidaritatea în bloc faţă de nou-promovata în Liga 1 la ora debutului acesteia contra dinamoviştilor, acţionînd cum nu multe alte cluburi o fac şi înfăţişîndu-se în grup, cu antrenori, jucători, membri şi alţi componenţi ai staff-ului, eventual şi fani, la revenirea Timişoarei în elită.

Ulterior, sîmbătă de la ora 18, Ripensia va fi gazdă a alb-negrilor de primă divizie într-un nou amical între cele două concitadine, parte a Zilelor Cartierului Fabric. Joc de verificare prefigurat şi de portalul www.ripensiatimisoara.ro, cu un suport fotografic sugestiv, „de epocă”, în stilul abordat de nou-promovaţii cuibăriţi pe Electrica.

Care va găzdui mîine seară cel de-al treilea amical pe care cele două formaţii timişorene îl dispută în ultimele 9 luni. Gazda evenimentului mai notează că întîlnirea urmează „a se disputa cu ocazia serbării Zilelor Cartierului Fabric, una dintre zonele pline de istorie ale orașului, unde, odinioară, nume legendare precum Dobay, Ciolac sau Kotormany reușeau performanțe încă neegalate pentru fotbalul bănățean. 

După două eșecuri pe final împotriva trupei de pe ˝Dan Păltinișanu˝, 1-3 și 0-1 în toamna anului trecut, ripensiștii vor încerca obținerea primului rezultat pozitiv contra echipei pregătite de Valentin Velcea. Cu siguranța nu va fi ușor, mai ales că roș-galbenii vor întâlni pentru întâia oară de la reînființare o echipă care evoluează în Liga 1, in cele două amicale din 2012 ACS Poli evoluând cel de-al doilea eșalon. Intrarea la stadion este liberă, toți iubitorii sportului fiind așteptați pentru a completa și în tribune spectacolul din teren”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la „Ripi” îşi invită fanii să meargă cu echipa la ACS Poli – Dinamo iar apoi, mîine, la Zilele Cartierului Fabric: Ripensia – ACS Poli

  1. POHUI spune:

    felicitari RIPENSIA pentru atitudine.Altii si-ar baga unghia in gat daca ACS POLI ar scoate un rezultat bun impotriva rivalilor de moarte Dinamo.Prietenii stiu de ce……:(

  2. Cu iertare spune:

    Iertat să-mi fie, jos pălăria și pentru gestul ripensiei și pentru victoria acs-ului, dar ambele au la fel de mult în comun cu numele pe care-l poarta. Adică cam nimic. Ripensia e la fel de artificială dar are marele merit ca a luat-o totuși din clasa I. Baftă amândurora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: