Roman cu Baia Mare pe Bega, Vaştag, Filip, Popovici, calificaţi cu România U18

Puţinii spectatori prezenţi sâmbătă seară pe Dan Păltinişanu l-au văzut la lucru dintre recruţii bănăţeni ai lui Romulus Buia doar pe Alin Roman, exponent al generaţiei campioană naţională en-titre de la LPS Banatul, grupa 1994, dar nu şi pe Steliano Filip, şeptar care la aceeaşi oră evolua pentru selecţionata sub 18 ani a României, în Suedia, în cel de-al doilea joc al turneului de precalificare disputat de elevii lui Ovidiu Stângă şi Sorin Brândescu în Seria C.

Nu mai puţin decât trei juniori timişeni titulari sâmbătă pe sol scandinav, tineri lansaţi în cursul acestui an de LPS Banatul Timişoara în Liga a doua, Vaştag la Năvodari iar Filip la Baia Mare, precum şi în Liga a treia, cu Popovici promovat cu făgeţenii…

Iar după ce joi „tricolorii” au trecut în prelungiri de Italia U18, cu 2-1, sâmbătă s-au impus tot pe final, 3-0 cu Azerbaidjan, printr-un hat-trick semnat Gavra în minutele 66, 85 şi 90, într-un meci în care Vaştag a fost integralist, Filip a evoluat până în minutul 87, iar Popovici a fost înlocuit la pauză cu Bumba.

În celălalt joc, Suedia – Italia 1-1. Marţi, în ultima rundă, România va da piept cu gazda Suedia, dar „tricolorii” sunt deja calificaţi, având 6 puncte, faţă de cele 3 ale azerilor, respectiv unul, în contul Suediei şi Italiei.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sase = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: