România – Olanda 0-3 în 2017 și 1 3 9 3-26 la general, România – Suedia 1-2 și 0-2 în 2019 și 10-18 la general. Logic, România le-a luat în schimb fața la purtarea măștii. Olanda și Suedia fără: ”Ineficientă”, ”n-are rost”

Euro 2020 a trecut prin București precum va fi Timișoara în 2021 capitală culturală europeană, evenimente sublime dar lipsind cu desăvârșire, amânări pe post de salvare a situației prin evitarea pe moment a unor inevitabile rateuri stânjenitoare, iar România nici n-a mai apucat să joace barajul prin care spera să se strecoare la turneul final continental șters din calendarul acestei veri, baraj de calificare cu care se poate mulțumi că l-a atins, ținând cont de eșecuri ale anului trecut, 2-1 pentru Suedia în Scandinavia în martie 2019 și 0-2 cu galben-albaștrii în returul de pe Arena Națională din 15 noiembrie, penultimă apariție oficială a ”tricolorilor”. Dar n-are a face, țara lucrului bine făcut excelând în zelul implementării purtării măștii, altfel deloc de protecție, ba din contră și apreciată ca atare de autoritățile de la Stockholm, ”de prisos” și fără utilizare nici măcar în mijloacele de transport în comun, și asta într-o țară care nu s-a baricadat nici o zi în izolare la domiciliu. ”Ineficientă” o cataloghează a fi și Olanda, iar paralelele se prelungesc, 0-3 cu ”Portocala mecanică” la ultima ”directă” din noiembrie 2017 din capitală. Deși purtarea măștii și eșecurile fotbalistice n-ar avea nici o legătură directă, o sugestie instinctivă indică aspectul că România e de partea greșită a lucrurilor.  

Respectivele înfrângeri au lăsat urme și mai adânci în palmaresul direct al naționalei României cu olandezii și suedezii, bilanțuri negative drastice sau nu neapărat, 1 3 9 3-26 respectiv 2 3 3 10-18, dar răul s-a conturat recent de o manieră mult mai agravantă în net mai importantele politici de sănătate publică, un pericol pentru cetățean prin prisma puțului gândirii din sublima hazna dâmbovițeană cu veleități proeuropene, ”Nu gândi”, ”Nu lua la întrebări autoritatea”, ”Conformează-te”, ”Supune-te”, rigide reflexe dogmatice din mentalitatea predecembristă pe post de cacofonie a refrenului grijii pentru om și ”siguranța colectivă” din recuzita psihozei sfătoase a ”Fratelui mai mare”. Și aduce a picătură chinezească, aidoma unui avertisment din gama amintirilor despre viitor. 

Într-un total contrast, Suedia cea fără nici o zi de izolare a populației în locuințe, ceea ce nu doar că n-o împiedică dar tocmai a ajutat-o să fi înregistrat în ultimele două săptămâni o și mai accentuată scădere a numărului de noi cazuri de la una la alta, diferență de peste 350, până la numai 398 în 7 zile, a specificat prin remarca epidemiologului Anders Tegnell că ”n-are rost” purtarea măștii în public, nici măcar în mijloacele de transport în comun. Ba mai mult, ”traiectoriile legate de cei serios bolnavi sunt foarte aproape de zero”, detașarea firească a scandinavilor menținându-le nivelul aprehensiunii la cote naturale, sănătoase unei precauții bine dozate, știindu-se că tocmai stresul atacă sistemul imunitar.

Bombardat pe pielea românilor de blocarea din martie în locuințe, blocadă ”de urgență” cu ingredientul nociv toxic al deversării jetului mediatic constant și intens de inoculare a fricii și panicii prin micile ecrane în toate camerele de zi, sufrageriile și dormitoarele neinspirat dotate cu asemenea receptoare ale propagandei și manipulării, ale îndobitocirii și condiționării prin spălare pe creier, o de nedescris isterie națională stârnită de mari strategi ai simulării reacțiilor la o situație de criză dată, cu aportul neprecupețit al prostituatei de serviciu la foc continuu, regește răsplătită pentru servicii la nivel milionar în monedă unională.      

”Nu este o dovadă a eficienței lor”, ca trimitere din Olanda la purtarea măștilor în spațiul public, prin anunțul ministrului de resort Tamara van Ark, și anume că ”dintr-o perspectivă medicală, nu există o dovadă a utilității măștilor. Drept urmare, Cabinetul a decis că nu constituie o obligație națională purtarea măștilor non-medicale”

Sporttim enumera argumentativ pe baze științifico-medicale indubitabile net mai numeroase contraindicații ale utilizării măștii așa-zis de protecție, enumerare într-o consemnare publicată săptămâna trecută, dar dacă informațiile altfel pertinente diseminate de cotidianul timișorean ar putea fi eronat estimate ca fiind lipsite de greutate, în schimb strategia batavă a demontat poate ceva din șandramaua strâmbă și fără fundament a ingineriei sociale implementate după ureche și pe picioare de lut la București.

Faceți cum vă zicem, nu cum facem noi, impunere fără pic de argumente solide din partea unui guvern în jurul țigării și unui pahar, fără măști dar și fără distanțare într-o incintă închisă, din partea unui președinte care mai întâi te face ”prost” și apoi se învârte fără mască printre demnitari europeni la Bruxelles, completați de avântul mai mult decât zelos al șefului DSU din MAI, Arafat, care parcă i-ar dori înadins ”virusați” pe sănătoșii sceptici vizavi de străvezia farsă a combaterii ”pandemiei”, absolut deloc și în nici un caz o rezolvare a situației, invitându-i la spital. Și oare ce funcționar public continental din afara granițelor feudei unionale fără frontiere România și-ar permite asemenea deșănțate derapaje sfidând inteligența și intelectul omului de bună credință, precum se tot întrece în revoltătoare aroganțe pe adresa ”indezirabililor” acest sinistru tehnocrat!? Iar ca dovadă că tot spectrul politic este complet disociat de menirea înrâuririi binelui spre încercatul popor român, nimeni altul decât al său electorat alegător, majoritatea dezgustătoare în care s-a votat ”Legea carantinei și a izolării”, un soi de poliție medicală cu accente nazist-staliniste.   

Lumi paralele ducându-te cu gândul la faptul că turmele se tot feresc în special și mai ales de lupi, dar tot sfârșesc în cele din urmă sacrificate de proprii paznicii, nici o confuzie, fiind vorba despre administratori publici vinovați în formă continuată de trădare de țară, și pe a căror adresă ar trebui lansat retoricul ”Unde ești tu Țepeș Doamne?”, și o mare masă sabotată de manevră pe care se practică fără scrupule tehnici de inginerie socială cu tente de crime împotriva umanității, torpilarea românilor continuând în fel și chip. Până când și într-o cât de draconică măsură? 

Iar tocmai o ”falsă senzație de siguranță” a fost invocată de batavi în privința purtării măștii în public, cu trimitere la ”necesitatea oferirii unui bun curs practic de utilizare a acesteia”, fără de care s-ar putea contura tocmai un efect advers, al posibilității creșterii riscului de transmitere datorită unei folosiri inadecvate, prin explicațiile șefului Institutului Național de Sănătate, Jaap van Dissel. Să mai fi avut așadar timp Păcăliciul român creator de strategii și de a oferi publicului o prealabilă consultanță de utilizare în țara formelor fără fond, sau era deja suficientă rotația la nesfârșit a pateticei plăci ”Pune-ți mască pentru a te proteja, din respect pentru alții”!?! Ba tocmai din acel respect pentru semeni este necesară aducerea aminte că nu tot ce zboară se și mănâncă, luându-se drept bună orice decizie a unei administrații cu nimic mai credibilă acum decât cele precedente în ultimii peste 70 de ani republicani ai României, din contră, o întreagă argumentație pertinentă indicând fără echivoc evitarea purtării măștii, ”căpăstru” nociv prețiosului decisiv sistem imunitar uman. 

Masca peste zâmbetul omului, fără doar și poate o degradantă și agravantă formă de știrbire a integrității și spiritului uman, servită cinic și rece fără pic de suflet dar cu texte și pretexte legate de ”siguranța colectivă”, jenantă argumentație care ar trebui să dobândească forța bumerangului spre neobrăzarea grosolană a făuritorilor de politici sociale dezumanizante și a adepților ”idioți utili”, gândindu-te doar la aspectul că în țara asta, pe ”Corso” și în ”Universității”, s-a murit cu pieptul dezgolit în fața gloanțelor reci tocmai pentru ”Libertate!”, s-a tremurat la bustul gol sub teroarea acelorași gloanțe din decembrie 1989 dar și sub pala tăișului topoarelor la ”Mineriada 1990”, și toate acestea doar pentru ca unii să-și apropie din pix dreptul pare-se nelimitat și discreționar de a semna totalitare impuneri dictatoriale, detrimentale binelui poporului român.

Dintr-un colț de publicație sportivă din vestul țării, o dezavuare absolută și fățișă a erodării fantastice a drepturilor și libertăților unui popor însângerat în urmă cu puțin peste 3 decenii pentru ”o brumă de aer”, intoxicată între timp de ura nedistilată a structurilor și sistemului, cozi de topor interne ale ocultei satanice mondiale ce posedă omenirea. Li se face din plin jocul în capitală, un Sieg Heil de toată acuratețea ca execuție din călcâie, iar pentru lunile de blocadă, ”botniță” și ”distanțare socială” – halal termen!, a se citi tentativă de rupere și mai accentuată a fibrei sociale, impostorii trebuie să plătească.

Cât despre exemplele de peste hotare, o dovadă în sine a zelului explicabil de pe Dâmbovița. Niște impostori jurând credință pactelor oculte cu mască, decidenți care oricum nu ne merită absolut deloc, nici măcar prin acel vot fără rost, folositor doar lor, aidoma măștii ca ”sperietoare” în regim de condiționare.       

Iar masca ar constitui de fapt una dintre cele mai minore aspecte agravante din întreaga farsă teatrală a complotului în uriașă derulare, mai degrabă cu conotații simbolice și o vagă perdea de fum ce doar distrage atenția de la anumite aspecte cruciale, dar dacă într-atât s-a diluat nivelul discuției în Idiocrația în floare, trebuie stârpită din rădăcină și această toxică buruiană nocivă a gândului malefic pe seama zâmbetului umanității. Ceva mai ostracizat în poluata Românie, ca o altă readucere aminte că mult mai semnificative și grele la cântar sunt nenumărate fărădelegi pe spinarea nației din Carpați, ca și uitate în eclipsarea lor de către vedeta urzelii, alias SARS CoV-2.   

  

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Internațional, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: