România U17, tot fără gol în turneul de elită: 0-1 cu Bosnia și Herțegovina. Și eliminare!

Cu două înlocuiri în 11-le de start, și anume Hasnaș pentru Nedelcu, pe care-l schimba și în prima repriză a partidei inaugurale, de luni, respectiv Robert Grecu în locul lui Vâlceanu, selecționata sub 17 ani a României a rămas tot fără gol marcat și după cel de-al doilea joc la Turneul de Elită din preliminariile Campionatului European al categoriei, cedând astăzi cu 0-1 (0-0) Bosniei și Herțegovina, după ce alaltăieri remiza alb cu Belgia.

Românii vor mai juca în Grupa 6 sâmbătă după-amiază cu gazda Scoţia, care începea luni patrulaterul cu un 2-0 în dauna bosniacilor și care l-a continuat astăzi cu un 3-1 (0-1) în fața Belgiei, triumf ce i-a adus deja calificarea între cele mai bune 8 reprezentative europene la U17.

Turneul final va avea loc tot într-o insulă, Malta, în perioada 9-21 mai, urmând a reuni câştigătoarele celor 7 turnee de elită plus formaţia gazdă, iar victoria britanicilor în duelul acestei seri a anihilat orice șansă de calificare a ”tricolorilor” pregătiți de Constantin Gîlcă.

Căpitanul Amer Gojak a marcat în minutul 55 unicul gol al disputei abordate de România U17 cu Tordai – Lovin, Panait, Hasnaş, Cristian Manea – cpt. – Grecu (60, Mihai Manea), Deaconu, Pham, Petre (74, Cojocaru) – Ivan, Stoica (54, Mustaţă).

”Tricolorii” dispută jocurile din Scoția, pe rând, la Greenock, Ayr, unde au pierdut azi, respectiv Kilmarnock.

Clasamentul Grupei 6: 1. Scoția 6 puncte, 2. Bosnia și Herțegovina 3p, 3. România 1p, 4. Belgia 1p.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: