România U19, cu Florin Bugar selecționer și Claudia Bistrian vârf, 1-1 la Soci, în pregătirea Turneului de Elită. FOTO!

CFR Timișoara, depunctată sever în Superliga de fotbal feminin, are reprezentanții săi la competiția internațională din Rusia, România U19 fiind ghidată de selecționerul Florin Bugar, antrenor principal al ”vișiniilor”, iar primul 11 incluzând-o pe Claudia Bistrian, fotbalistă la bănățence.

Reprezentativa feminină Under 19 a României se pregătește pentru Turul de Elită de la începutul lunii aprilie prin participarea la turneul internațional de la Soci, Kuban Spring 2015.

În primul joc de la Soci, ”tricolorele” U19 au remizat, scor 1-1, cu selecționata regiunii Krasnodar, antrenorul Florin Bugar folosind următoarele jucătoare: Niculescu – Mera, Desmerean, Barabasi, David – Balazs (54 D. Pop), Filler (80+1 Tatu) – Nica (41 Merlan), Voicu, Bențoiu – Bistrian. Selecționata regiunii Krasnodar a deschis scorul în minutul 34, iar România a reușit să egaleze în minutul 53 prin reușita Monicăi Bențoiu.

România face parte din grupa A: pe 9 martie, ”tricolorele” vor juca, de la ora 12:10, împotriva Poloniei, iar pe 11 martie, de la ora 12:10, este programată confruntarea cu Moldova. Pe 13 martie sunt programate sferturile de finală, în care se califică primele două echipe din fiecare din cele trei grupe plus cele mai bune două ocupante ale locurilor secunde. Pe 15 martie se vor disputa semifinalele, iar pe 17 martie va avea loc finala Kuban Spring 2015.

Selecționata feminină Under 19 a României se pregătește pentru Turul de Elită, ultima rundă înaintea Campionatului European. Pe 4, 6 și 9 aprilie va întâlni Rusia, Franța, respectiv Islanda în calificările pentru EURO, la miniturneul ce va fi găzduit în Hexagon.

Naționala feminină de seniori este tot în aceste zile la ”Istria Cup 2015”, în Croația, unde a remizat alb cu gazdele și a trecut apoi la limită de nord-irlandeze prin reușita lui Lunca din minutul 18, urmând a pune punct participării luni, contra Poloniei, care are tot 4 puncte, aidoma reprezentativei condusă de Mirel Albon.

 

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = douazeci patru

 


Ultimele articole din categoria Feminin: