Roşii, întrerupt! „Sigur le dădeam de la 5 în sus” contra „ne vom retrage”

Unul dintre meciurile etapei a treia a Campionatului Judeţean Timiş, Progresul Gătaia – FC Jebel, n-a ajuns din păcate sîmbătă la bun sfîrşit, fiind întrerupt deja înaintea pauzei…

Jocul a decurs normal până în minutul 25, când gazdele au deschis scorul prin Bucur. După aceea au urmat mulţi nervi, tensiunea plutind în aer… Evoluţia celor de la FC Jebel a devenit violentă iar în minutul 28 Pripas a văzut primul galben şi după alte 5 minute un al doilea, implicit pe cel roşu, pentru un fault foarte dur.

După încă 10 minute, un alt jucător al vizitatorilor, Vinca, a văzut la rîndul său „roşu”, pentru injurii aduse arbitrului Chiţoiu. După această eliminare, componenţii oaspetei, nemulţumiţi de această decizie, au format un meleu, înconjurându-i pe arbitri şi cerându-le vehement socoteală. Tonul l-a dat Buruiană, un recidivist, iar până la urmă, după minute în şir de parlamentări, arbitrul Raul Ciev a decis întreruperea jocului.

Comisia de disciplină a AJF Timiş va analiza în zilele următoare cele întâmplate la acest joc de liga a V-a şi se prea poate să ia măsuri drastice împotriva celor vinovați. Preşedintele clubului FC Jebel, Cristian Olaru, ne-a declarat: „Mai bine să se termine campionatul şi să o promoveze pe Gătaia. Noi ne vom retrage din campionat, aşa nu se mai poate!”

Emanuel Roşu, antrenorul gazdei din Gătaia, ne-a declarat că „mă aşteptam la un comportament mai adecvat din partea jucătorilor oaspeţi dar tot timpul comentau la deciziile arbitrilor, fără nici un rost. Cele două cartonaşe roşii au fost corect acordate iar la meleul format de aceştia arbitrul sigur mai acorda câteva. Şi a hotărât întreruperea jocului. Este regretabil că se întâmplă asemenea incidente. Sigur le dădeam de la 5 în sus!” 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Roşii, întrerupt! „Sigur le dădeam de la 5 în sus” contra „ne vom retrage”

 1. none spune:

  aloooooo domnu, manu rosu? pana in minutul 35 nu a-ti trecut mijlocul terenului numai cu minge lunga si tu spui ca ne dadea-ti 5, nu iti este rusine. Pana la eliminarea lui pripas trebuia eliminat bucure pt trei intrari criminale care se sanctionau minim cu galben. TREZESTETE domnu Rosu sau te-ai uitat la alt meci. La ciacova tot cu arbitri a-ti castigat, numai prin furaciune ca fotbalul lasa de dorit, radeau spectatorii de voi

  • none spune:

   de ce a fluierat sfarsitul jocului ca tot ce s-a protestat a durat 2 minute iar speriatu ala de ciev nu stia ce sa faca, il intreba pe gaspar ce sa fac, ce sa fac? Ciev seful arbitrilor promoveaza doar cei cu puile, adica fiul lui care nu poate conduce nici un meci de copii. sunt curios ce rezultat va decide marti comisia din cadrul ajf timis?
   Domnu Canea a-ti fost la meci s-au a-ti scris articolul dictat de manu rosu betivanu’ care se crede la Barcelona sa castige numai cu 5 diferenta sau e obisnuit de anul trecut cand au avut saci plini cu goluri. RUSINE GATAIA, RUSINE……. RUSINE……. RUSINE

 2. seculin spune:

  gataia – FC JEBEL se rejoaca de la scorul de 0-0 min.1 ,dar cu Pripas ,Buruiana si Vinca suspendati!!!!

 3. seculin spune:

  rejucarea este programata joi 06.09.2012 ora 17:00 la gataia, organizatori ,clubul gazda,iar baremul 50-50

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 16

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: