Şag – Jimbolia 2-2 dar un X la Gottlob nu i-ar prii Lugojului

Un meci joia, o deplasare a liderului CSM Lugoj vineri seara, în nocturnă la Gottlob, 5 jocuri sâmbătă, printre care ieşirile echipelor de pe podium FC Chişoda şi CFR pe Textila respectiv la Deta, şi alte două partide duminică, iată un program al rundei a XII-a din „D” Timiş semânând mai degrabă cu pelteaua Ligii 1, uvertura fiind oferită ieri de Timişul Şag – Marcel Baban Jimbolia, 2-2 (1-0).

„Dacă până acum ne lăudam cu câte o repriză bună, nu prea mai am cu ce să ne lăudăm, nu a fost o prestaţie pe placul meu. Parcă am fost mai bucuros după evoluţiile bune, câte o repriză, cu Chişoda, şi la Textila, cu Dumbrăviţa. Oricum, am luat un punct, am urcat la -1”, a spus Octavian Popescu, antrenor principal la FC Marcel Baban Jimbolia, după remiza înregistrată joi în uvertura rundei a XII-a din Divizia D Timiş, 2-2 la Şag, cu Timişul, şi care constituie al doilea draw consecutiv cu goluri în deplasare pentru „junii” din vestul judeţului, aflaţi la nici zece minute de primul succes de la 10 septembrie încoace.

„Din păcate am făcut din nou cadouri, Sava trimiţând neglijent balonul cu capul spre portar, fază din care Şag a deschis scorul. L-am înlocuit la pauză”, a mai spus Popescu, pentru care au evoluat Pap – Rus, Ardelean, Proteasa, Cănuci – Sava (46, Mitru), Ţoţu, Popescu, Chirucea – Ţăranu, Hîrdău, introducându-i pe parcurs şi pe Niţă respectiv Sima. Pe bancă: Ciubotariu – Doda.

Jocul de la Şag a fost devansat pentru a face loc pe acelaşi teren tradiţionalului duel de old-boys Timişoara – Beograd, în ideea ca sârbii să fie astfel primiţi înainte de… Timişoara, precum şi datorită participării unor jucători ai Timişului la un turneu de minifotbal în Serbia. În cele din urmă partida veteranilor a fost strămutată pe arena „Colterm”…

„Chiar pot să spun că de data asta meritam victoria cu vârf şi îndesat, dar am ratat foarte multe situaţii de a marca, iar ei ne-au surprins”, a spus Adrian Ianoşev după remiza în care Puşcaşu a deschis scorul în minutul 26 iar egalarea, 2-2, a fost opera lui Asoltanei, în minutul 87.

Timişul nu s-a revanşat după eşecul la limită pe terenul liderului: Boşca – Şeitan, Munteanu Miuţă, Vicea – Asoltanei, Copoţ (62, Suciu), Nincsovics, Freanţ (62 Papadopol) – Puşcaşu, Lungu. Pe bancă: Sima, Costea, Costea, Ionuţ şi Marius Ciobanu.

Jimbolienii au revenit după ce erau conduşi cu 1-0 la pauză, Ţăranu şi Chitucea răsturnând soarta jocului cu goluri din acţiune, dar s-au văzut egalaţi spre finalul întâlnirii.

Astfel, FC Marcel Baban este la al şaptelea meci fără victorie, după un 2-0 la Cerneteaz în runda a V-a, în urmă cu 6 săptămâni, de când a smuls doar trei puncte:1-2 acasă cu FC Chişoda, 3-3 la Dumbrăviţa, 0-4 la Lugoj, 1-1 acasă cu AS Peciu Nou, în ceea ce avea să fie ultimul joc la cârmă pentru Sorin Bălu, ai cărui elevi mai înregistrau în prealabil un 0-0 la Pişchia şi 3-4 acasă cu Banatul Nerău.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Şag – Jimbolia 2-2 dar un X la Gottlob nu i-ar prii Lugojului

 1. benga casian spune:

  vreau sa il felicit pe antrenorul oaspetilor,deoarece prin schimbarea facuta cu 2 minute inaintea pauzei a reusit sa intoarca scorul de la 1-0,la1-2

 2. benga casian spune:

  din pacate un jucator cheie despre care stiu foarte multe…..a gresit eronat pe final si a dar ocazia gazdelor sa smulga un punct

 3. benga casian spune:

  sincer imi pare foarte rau de acesti tineri talentati care muncesc din greu dar din pacate sunt extrem de naivi

 4. cilian.ionel spune:

  😡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: