Şagul ca şi la startul turului, cu succese la zero afară, Adi Şeţu meserie: Argatu, două pentru Murani

Victorii împărţite, pentru gazde respectiv oaspeţi, în ultimele două jocuri, de duminică, ale etapei a XIX-a din Divizia D Timiş, a doua a returului, care a consemnat un total de 3 triumfuri ale amfitrionilor, două remize şi 4 succese în deplasare, golaveraj 15-15. Iar astăzi a fost ziua antrenorilor pe nume Adrian. 30 de goluri aşadar…

Unul singur, din penalty, dar suficient, s-a consemnat pe terenul trupei de podium din Dumbrăviţa, care a simţit pe propria piele periculozitatea pe alte terenuri a „Timişului” lui Ianoşev, portretizată în imaginile de mai jos. Care grupare din Şag, aşa cum începea turul, cu două triumfuri la zero din seria de 4 victorii afară, a demarat şi returul. Atunci pornea cu 4-0 la Jimbolia şi 2-0 la CFR, acum, revanşându-se pentru acel 1-3 din tur…

AS Dumbrăviţa – Timişul Şag  0-1 (0-1)

Prea relaxaţi după victoria categorică obţinută în deplasarea din prima etapă, la scor în dauna celor de la CFR, dumbrăviţenii n-au mai marcat măcar o dată pe propriul gazon. Şi iată că înfrângerea de astăzi, neluată în calcul, trebuie să le dea de gândit elevilor pregătiţi de Florin Macavei, dacă doresc să atingă obiectivul propus, şi anume clasarea între primii trei. Unicul gol pentru elevii pregătiţi de Adrian Ianoşev a fost marcat în ultimul minut din prima repriză, din 11 metri, de Bogdan Moroşanu.

Dumbrăviţa: R Mikloş – Rosemlumb, Ştreangă, Demian, Todor, Mihălceanu, Călin, Corlăţeanu, Giurgiu, Kovacs şi Opriş.

Antrenor Florin Macavei.

Au mai intrat: Izsak, Vlăduţi, Bălan, şi Cenghel.

Pe bancă: Sofronea, Puiu, Şurpanu.

Timişul: A. Buruiană – Seculin, Munteanu, Costea, Mincu, Grigore, Costescu, C. Buruiană,Tutunaru, Giurasevici şi Moroşanu.

Antrenor Adrian Ianoşev.

Au mai jucat: Racoceanu, Tăut, Indici şi Pârjol.

Pe bancă : Ciobanu, Baldovin şi Stoica.

Arbitri: Raul Ciev – Bogdan Pandia şi Ioan Şerban. Observatori: Aurel Bobu şi Livian Hotico.

Sava Totovici (preşedinte Dumbrăviţa): „Meci bun făcut de echipa noastră. Dar noi am ratat mult şi ocaziile s-au răzbunat. Adversarul a marcat din 11 metri, corect acordat de arbitru. Aşa e în fotbal, nu avem ce să facem, mai şi pierzi”.

Adrian Ianoşev (antrenor Şag): „Victorie mare pentru noi, în dauna unei echipe bune. În general îmi plac jocurile cu încărcătură maximă, dovadă că se văd rezultatele bune cu echipele din fruntea clasamentului, gen ASU, Maşloc, Ghiroda şi azi Dumbrăviţa. Să vorbim şi de Ripensia, unde am pierdut la limită. Acest rezultat obţinut trebuie confirmat cu o victorie în cele două jocuri pe care le avem acasă în următoarele două etape. Sunt foarte bucuros de victorie şi felicit întreaga echipă!”

:::

AS Murani – Pobeda Dudeştii Vechi 4-1 (0-0)

Trupa lui Adrian Şeţu confirmă evoluţia din etapa anterioară, cu o nouă victorie la acelaşi scor, în dauna bulgarilor, răzbunându-se după rezultatul usturător din tur. „Dublă” reuşită de Alexandru Argatu, pentru care a mai punctat Dan Şandru şi Codruţ Kovacs, care au adus echipei a doua victorie consecutivă din acest retur.

Ciprian Fibișan a marcat golul de onoare al învinșilor.

AS Murani: Nariţa – Şandru, Radosav, Argatu, Coman, Drăgan, Bolborea, Morcan, Iosof, Mariş, Adrian Stoica.

Antrenor Adrian Şeţu.

Au mai jucat: Lup, Toma şi Kovacs.

Pe bancă: Mateescu  şi Udrea.

Pobeda: Stoianov – Fibişan, Roşu, Bagiu, Moricz, Lungu, Blaga, Budur, Mirciov, Boboiciov, Bartha.

Antrenor Petre Mirciov.

A mai intrat Oboroşteanu.

Arbitri: Răzvan Drăgoi – Alin Botaş şi Dinu Hotico. Observatori: Nicolae Pleşa şi Traian Dejeu.

Cornel Brici (manager Murani): „Greu a fost în prima repriză, căci am ratat şi trebuia să studiem adversarul. În partea a doua golurile au început să curgă, au scăpat ieftin numai cu patru boabe. Avem echipă bună şi nu ştiu cine ne poate bate acasă, cred că nimeni. Jucătorii au fost peste aşteptări şi vreau mai mult de la ei…”

Petre Mirciov (antrenor Pobeda): „Am făcut faţă doar o repriză, dacă nu ratam prin Blaga şi Boboiciov alta ar fi fost soarta meciului. Acum, Brici are altă echipă faţă de tur, greu se va câştiga la Murani. Se vede că au jucători cu experienţă şi cu asta am spus totul”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: