Sancțiuni dictate de Comisia de Disciplină a AJF Timiș și decizii ale C Ex AJF Timiș

Mai puţine sancțiuni ca niciodată în fotbalul timișean, în schimb amenzile au totalizat circa două mii trei sute de lei, într-un cuantum total mărit cu 500 de lei. Comisia de Disciplină a AJF Timiș a dictat nu mai puțin de 9 etape de suspendare unui număr de 7 de jucători şi amenzi mari echipelor care nu s-au prezentat în etapa trecută, clubul Avântul Periam fiind ”ars” din cauza… suporterilor.

În liga a IV-a, la meciul din etapa anterioară ACS Murani – Avântul Periam, oaspeţii au avut o galerie de circa 30 de suporteri, iar în minutul 60 au aruncat cu mai multe sticle din plastic pe teren, lucru menţionat în raport de arbitri şi de observatorul federal Gabi Stoicovici. Clubul din Periam a fost sancţionat cu 500 de lei şi un ultim avertisment. Iar jucătorul Ioan Petru Pîrjol, de la ACS Murani, a fost suspendat două etape şi sancționat cu 150 de lei.

Un eșalon mai jois, în liga a V-a, în etapa precedentă s-au consemnat două neprezentări  ale oaspeţilor, la meciurile Tricoul 1 Iunie Timişoara – Voinţa Sarafoleana Saravale şi Atletic Găvojdia – Gloria Moşniţa Nouă. Ambele jocuri au fost omologate cu 3-0 pentru gazde, iar vizitatorii s-au ales şi cu o amendă de 700 de lei.

Iar pentru că au văzut cartonaşul roşu, au fost suspendaţi un număr de 6 jucători: Vasile Mureşan (Olimpia Petroman), pe două etape şi 150 de lei amendă, respectiv Bogdan Butucu (Unirea Ghilad), Ioan Găman (AS Tormac), Mişi Bejera (Olimpia Darova), Constantin Vikos (Mureşul Igriş) şi Turbureanu Domeniuc (AS Dudeştii Noi) – câte o etapă.

În liga a VI-a, la meciul Triplex Beba Veche – AS Gelu 2-2, rezultatul a fost omologat, întrucât contestaţia depusă de oaspeţi a fost nefondată. Așadar 2-2…

Şi la meciul Şoimii Pesac – AS Sînandrei oaspeţii au contestat un jucător la sfârşitul meciului. Cazul a fost amânat pentru săptămâna viitoare, miercuri 30 mai la ora 12, când au fost convocaţi delegaţii echipelor şi jucătorul contestat.

Meciul Voinţa Biled II – Fortuna Becicherecu Mic II, întrerupt în minutul 12 la scorul de 0-2, întrucât gazdele au rămas în 6 jucători, a fost omologat cu 0-3.

În altă ordine de idei, Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, convocat pe data de 23 mai la ora 11 și întrunit în mod statutar în conformitate cu articolul 32 – alineatul 2 din Statutul Asociației Judeţene de Fotbal Timiș, a hotărât următoarele:

– aprobarea premierii echipelor de copii, juniori si seniori participante in campionatele organizate de AJF Timis cu medalii, cupe si mingi;

– aprobarea în unanimitate de voturi ca finala Cupei Romaniei faza judeţeană dintre Timişul Şag şi Fortuna Becicherecu Mic să se desfăşoare pe stadionul ,,Dan Paltinisanu” in data de 13 sau 14 iunie 2018, ora 18:00 şi premierea ambelor echipe;

– ca toate echipele participante în liga a IV-a sa aibă echipe de copii si juniori in campionatele organizate de AJF Timiş începand cu campionatul noi ediţi 2018-2019, in conformitate cu ROAF.

Următoarea convocare a Comitetului Executiv va avea loc în 5 iulie la ora 11, la sediul AJF Timiș.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: