Sancţiuni dictate de Comisia de Disciplină AJF Timiş

Comisia de Disciplină a AJF Timiș a dictat săptămâna trecută, miercuri 3 octombrie de la ora 11, mai multe sancţiuni şi omologări de rezultate din etapa anterioară celei care tocmai s-a derulat în weekend, iar site-ul Asociației Județene de Fotbal a publicat astăzi verdictele, tot mai bine ceva mai târziu decât niciodată, în spiritul transparenţei.

Divizia D Timiș

La meciul din cadrul etapei a VIII-a dintre CS Cocosul Ortisoara şi AS Seceani, încheiat cu scorul de 2-3, un spectator l-a stropit cu bere pe asistentul de pe partea tribunei, la sfârşitul meciului şi la ieşirea spre vestiare, în tunelul de protecţie. Pentru asemenea fapte, cei din Orțișoara au fost sancţionaţi cu disputarea fără spectatori a unui meci de etapă acasă pe arena ”Pavel Zagura”, dar şi amendați cu 1.000 de lei. O etapă în care nu au fost jucători eliminaţi de pe teren, fiind pentru a doua oară ca arbitrii să nu umble la buzunar.

Liga a V-a, ”Județ”

Ioan Stanciu (AS Corneşti) a fost sancționat cu 6 etape de suspendare şi o amendă de 200 de lei, Adrian Crecan (AS FC Atletico Lieblieng) cu 3 etape şi 150 de lei, iar Daniel Popa (AS Bacova) cu 3 etape și 150 de lei. Au primit câte o etapă de suspendare pentru cumul de cartonașe Adrian Otescu (AS Foresta Mănăștiur) şi Florin Regep (AS Mureşul Igris).

Iar AS Olimpia Darova a primit un ultim avertisment pentru deficenţe în organizare și o amendă de 200 de lei.

Liga a VI-a ”Promoţie”

Trei jucători au văzut cartonaşul roşu în etapa anterioară şi au fost sancţionaţi după cum urmează: Ioan Costea (AS Pindul Dudeştii Noi) cu trei etape de suspendare şi amendă 150 de lei, iar Ilie Andrei (ACS Fortuna Becicherecu Mic ) și Ştefan Wambach (AS Spartak Gottlob) cu câte o etapă de suspendare.

La jocul din Seria I dintre AS FC Denta și FC Avantul Jamu Mare, încheiat la egalitate 2-2, omologarea rezultatului s-a făcut cu 3-0 în favoarea echipei FC Avântul Jamu Mare, pentru substituire de jucători, echipa AS FC Denta fiind penalizată cu 6 puncte în clasament şi amendată, 300 de lei.

Copii si juniori…

Rezultatul jocului dintre ACS Kids Sânmihaiul Român şi ASO Deta a fost omologat cu 3-0 in favoarea echipei ACS Kids Sânmihaiul Român, iar clubul ASO Deta a fost amendat cu 300 de lei. În fine, CSȘ Lugoj – CSC Ghiroda s-a omologat cu 3-0 în favoarea echipei CSȘ Lugoj, gruparea CSC Ghiroda fiind amendată cu 200 de lei.

Liga a VI-a, ”Municipal” Timişoara

Pentru că au fost eliminaţi de pe teren, Daniel Zaharia (AS Timișul Urseni) și Daniel Mureşan (AS FC Chișoda) au fost sancționați cu o etapă de suspendare şi amendați cu 100 de lei.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: