Săptămâna viitoare, turul 4 în Cupa României. Ripensia la Sânicolaul Mic cu Șoimii Lipova, ASU Politehnica la Ghiroda

Secund divizionarele timișorene ASU Politehnica și Ripensia vor juca miercuri 21 octombrie cu începere de la ora 14:30 în deplasare la grupări din seria vestică în Liga 3 în partidele eliminatorii din turul 4 al Cupei României, în total 16 întâlniri, conform tragerii la sorți pe criterii geografice efectuate astăzi de FRF, plasând 14 cluburi din Liga 2 în calitate de formații oaspete iar alte trei, ca gazde.

O multiplă ex-câștigătoare interbelică a Cupei României, Ripensia, a 17-a la zi în clasamentul Ligii 2 după eșecul de sâmbătă cu 2-0 la Slobozia, va juca în turul 4 eliminatoriu la liderul Seriei 8 în Liga 3, CS Șoimii Lipova, fruntaș invincibil în campionat, care își găzduiește partidele la Sânicolaul Mic.

Ripensia depășea anul trecut turul 4 prin a se impune cu 1-3 la Ghiroda, fiind eliminată apoi în faza a V-a cu 1-4 pe teren propriu de ASK Sepsi OSK.

ASU Politehnica, al cărei meci acasă din weekend-ul trecut cu Dunărea Călărași a fost amânat pentru miercuri 28 octombrie de la ora 15, și care anul trecut părăsea Cupa României în turul 4 prin a pierde cu 1-0 la Reșița, va juca în faza a IV-a tot miercurea viitoare la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, a cincea după 5 runde în C8 și aflată în fața unei restanțe acasă programată mâine, marți.

Nici un alt meci dintre cele 16 în turul 4 nu implică vreo formație din Timiș sau județele sale limitrofe. Faza ulterioară, turul 5, va fi cel al 16-imilor de finală, în care vor intra în competiţie şi grupările din Liga 1.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: