Sărăcin ratează egalarea de la 11 metri: Șoimii Lipova – CSM Lugoj 1-0

Liderul Seriei a IV-a în Liga 3 a trecut astăzi la limită de penultima clasată, printr-un gol marcat în prima repriză, însă Șoimii Lipova a tremurat serios spre finele meciului găzduit la Pâncota în cadrul etapei a VIII-a, scăpând totuși cu fața curată la lovitura de la 11 metri ratată de Sărăcin: 1-0 (1-0) cu CSM Lugoj.

Formația de pe malurile Timișului n-a mai primit 3 sau 5 goluri, precum în primele trei deplasări pierdute la 3-4 diferență, ci doar unul singur, suficient însă pentru a încheia pe scut și ieșirea la Pâncota. Cel mai strâns scor cu putință, 1-0 (1-0), un pas înainte pentru penultima clasată, în condițiile în care se alinia pe terenul liderului seriei vestice, deținător al unei medii de aproape 4 goluri înscrise pe meci, față de cele peste două la capitolul goluri primite în dreptul codașei.

Unica reușită a survenit în minutul 30, în urma șutului expediat de Vasinc și respins de Barbu în față, Kevin Trabalka înscriind pentru Șoimii: 1-0.

Lugojenii au fost aproape de egalare în minutul 84, când Calvin l-a faultat pe Sărăcin în careul celor din Lipova iar arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă, irosită de același Sărăcin, intuit de portarul Filip, care a ghicit colțul. Rămânea 1-0 iar chiar dacă gazdele au continuat în inferioritate numerică, dat fiind că fundașul Calvin a primit cartonaș galben pentru faultul comis în careu iar apoi încă unul pentru proteste, scorul a rămas nemodificat.

CS Șoimii și-a păstrat astfel avansul de 3 puncte în fruntea clasamentului înaintea deplasării la Hunedoara și a meciului acasă cu CS Millenium Giarmata. De partea cealaltă, încă un joc cu o ocupantă a podiumului pentru lugojeni, săptămâna viitoare, pe teren propriu, cu ACS Dumbrăvița.

La final, antrenorul-jucător al oaspeților, Eugen Miculescu, a spus: ”Sincer, un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil. Chiar dacă sunt lideri, nu au convins! Dacă marcam din 11 metri, precis îi și băteam, continuam cu un om în plus. Astăzi a fost cel mai bun joc al nostru din acest campionat”.

*

CS Șoimii Lipova: Filip – Savin, Calvin, Vasiu, Filimon, Rusu, M. Popa, Dobrean (46, S. Popa), Poiană (80, Burlă), Vasînc, Trabalka (60, Sulea).

CSM Lugoj: Barbu – Mărgan (65, Maier), Predescu, Miculescu, Cracunjel, David, Mărmăneanu, Precupanu, Dobra (87, Rațiu), Olariu (87, Makongo), Sărăcin (87, Socaci).

Rezerve: Ursan, Săndescu, Cărăbaș.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: