Şase puncte din şase pentru Făget în lupta cu lubeniţarii

Vremea frumoasă de la Făget şi terenul aflat în condiţii foarte bune au dovedit ca amânarea cu o săptămână a reluării Diviziei D Timiş a fost una de bun augur. Astfel, prima etapă a returului a adus faţă în faţă două dintre candidatele la promovare, Flacăra locală, liderul la zi, si Spartak-ul din Gottlob, ocupanta locului patru în clasament.

Dacă prima confruntare dintre cele două combatante se terminase cu un sec 0-3, în debutul actualei ediţii, acum scorul a fost mult mai strâns, 2-1 pentru gazde, care se menţin pe prima poziţie şi continuă seria de partide fară înfrângere în actualul sezon, ajunsă acum la borna 18.

Bungău (foto dreapta), aici în duel cu Lucian Ignea, a închis tabela cu o execuţie la vinclu a unei lovituri libere

Bungău (foto dreapta), în duel cu Lucian Ignea, a închis tabela cu o execuţie la vinclu a unei lovituri libere

Pentru făgeţeni au punctat Gălan şi Bungău,  golul oaspeţilor fiind semnat de Roman. La scorul de 2-1 Uzun a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, echipa din Gottlob terminând astfel meciul în inferioritate numerică.

Flacăra Făget: Iacob – Gălan, Telescu, Ahriţculesei, Burduhos (’80 Obeşterescu) – Deac, Crişanov (’60 Năstase), Bungău, Ad. Ilie (89′ Popovici) – Boghian, Raţiu (’91 Ungur). Antrenor: Adrian Săvoiu

Spartak Gottlob: Haninciuc – Brazovan (’81 Şuşman), Utfineanţ, Uzun, M. Călin – Clej (’78 Gorgan), Lucian Ignea, Marişescu, D. Roman – Nastor, Jivan. Antrenor: Cristi Utfineanţ

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 6 =

 


Alte articole legate de acest subiect: