Șase succese ale gazdelor măcar la două goluri diferență, doar fostul lider din Carani învinge afară

Două treimi din partidele penultimei etape a sezonului de toamnă în Divizia D Timiș s-au încheiat cu victorii ale formațiilor cluburilor organizatoare, două dintre acestea la 4 goluri diferență iar alte patru cu două goluri avans, în vreme ce remizele, cu cel puțin 4 goluri pe meci, s-au înregistrat la Mașloc și Sânnicolau Mare, semnate în deplasare de cei din Tomnatic și Dudeștii Noi, unicul triumf al vizitatorilor fiind izbutit de fostul lider ACS Carani, la ex-divizionara C din Giarmata. S-au înscris 38 de goluri, dintre care 26 de către amfitrioni…

Primele 7 jocuri ale rundei a 16-a în liga a patra timișeană s-au disputat sâmbătă de la ora 11, majoritatea victoriilor gazdelor consemnându-se fără a primi gol, inclusiv în cazul liderului.

CS Timişul Şag – CSM Lugoj 2-0 (0-0).

Fruntașa s-a impus după pauză prin ”dubla” reuşită de Armin Şultz în jumătatea secundă a reprizei a II-a, în minutele 71 şi 90. Iar cu aceste goluri a ajuns la ”cota” 11 reuşite de la începutul campionatului.

Un rezultat identic și pe Bega… CSU Universitatea de Vest din Timişoara  ACS Pobeda Star Bîşnov 2-0 (1-0).

Meciul s-a jucat pe stadionul CFR şi s-a încheiat cu victoria studenţilor pregătiţi de Emanul Pătraşcu, înlocuitor de la plecarea antrenorului principal Vlad Bura la echipa din liga a treia CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

Au punctat Tică Popa, în minutul 33, din lovitură liberă de la 18 metri direct în vinclu, respectiv Denis Baban, în minutul 90.

Un caz mai rar întâlnit, în minutul 55, când arbitrul de centru Cătălin Botaş s-a accidentat, acuzând dureri mari la picior și fiind nevoit să părăsească terenul. În locul său a arbitrat în continuare asistentul Raul Ghiciulescu, care s-a descurcat foarte bine, la linie trecând observatorul de joc Paia Pecarov. Vom reveni cu cronica şi fotografii.

Unele victorii acasă, mai clare decât altele.

La zero… CS Cocoşul Orţişoara – AS FC Rapid Săcălaz 4-0 (2-0).

Cocoșul Orțișoara – Rapid Săcălaz 4-0 / foto Cosmin Poenar

Trupa lui Gheorghe Chimiuc a ”zburdat” pe teren, reuşind o victorie la scor grație jucătorului meciului, Paul Gălăţan, semnatar al unui hat-trick în minutele 17, 19 și 72, Deian Pecarov completând ”careul” în minutul 87. După ce, în minutul 79, Pecarov a ratat o lovitură de la 11 metri, şutând peste transversală.

Sau cu un gol primit… CS Phoenix Buziaş – AS Seceani 5-1 (2-1): Sebastian Lobonea (min. 18, 32), Caius Marta (min. 61), Robert Szalkai (min. 73), şi Marco Bota (min. 86, din lovitură de la 11 metri), respectiv Gabriel Gînju (min. 44). Iar cu acest eșec, cei din Seceani au preluat din nou ultimul loc în clasament.

Remizele…

ACS Voinţa Maşloc – CS Unirea Tomnatic 3-3 (1-1): Petru Măguleanu (min. 6 și 62) și Darius Buzdugan (min. 59, din lovitură de la 11 metri), respectiv Roberto Artimon (min. 43), Claudiu Ardelean (min. 50) şi Ionuţ Pîrjol (min. 80). În minutul 88, oaspeţii au ratat victoria când Nemiţeanu a trimis mingea în transversală.

CS Unirea Sânnicolau Mare – CSC Dudeştii Noi 2-2 (0-2).

Trupa lui Vali Miculescu a condus la pauză cu două goluri diferenţă prin reuşitele lui Daniel Dragu (min. 3) şi Laurenţiu Berar (min. 28), dar după pauză gazdele au reuşit egalarea prin Vasile Florescu (min. 58) şi Claudiu Grigoraş (min. 66).

Unicul succes în deplasare, în fief-ul ex-divizionarei C… CS Millenium Giarmata – ACS Carani 1-3 (0-2): Alexandru Vlăduţi (min. 55), respectiv pentru învingători Samuel Costea (min. 5) și Bogdan Moroşan (min. 15 şi 80).

Ultimele două meciuri ale etapei s-au jucat de la ora 14 și au adus succese la două goluri diferență ale echipelor gazdă…

CS Avântul Periam – ASO Deta 3-1 (0-0): Răzvan Trandu (min. 46 şi 49) și Ionuţ Ologu (min. 47), respectiv Dragan Paulevici (min. 48).

În minutul 10, portarul oaspeţilor, Cosmin Amarinei, a ratat o lovitură de la 11 metri, mai  bine spus portarul Ulmet a apărat șutul adversarului său din poarta adversă.

CS Progresul 1906 Ciacova – AS Peciu Nou 4-2 (2-2): Marius Stănilă (min. 15), Cătălin Ştefănescu (min. 27, din lovitură de la 11 metri) şi Andrei Lazea (min. 46 şi 90), respectiv Răzvan Popaluca (min. 17, din lovitură de la 11 metri) şi Daju Dragoş (min 38).

Iar cu această victorie trupa lui Adrian Cuvejdean a predat ”lanterna roşie” celor de la Seceani. Cu menţiuna că în sfârşit arbitrul Raul Ciev nu a mai eliminat nici un jucător în această etapă, cum a făcut-o până în prezent la toate meciurile arbitrate de la începutul campionatului; în schimb a acordat două lovituri de la 11 metri, câte una pentru fiecare echipă.

Clasamentul și programul ultimei etape a turului, pe coloana dreaptă.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: