”Satelitul” câștigă duelul echipelor sosite din ”Județ”: Progresul Ciacova – CSM II Lugoj 1-2

CSM II Lugoj, câștigătoare la debutul în noul campionat al Diviziei D Timiș, s-a impus și la prima apariție în deplasare din sezonul 2016/7 al ligii a patra județene, nou-promovata din Seria a III-a a Campionatului Județean dispunând în runda a doua de o altă formație sosită din eșalonul cinci, dar nu de pe primul loc, într-un duel cu goluri în prima parte și eliminări la reluare: Progresul 1906 Ciacova – CSM Lugoj II 1-2 (1-2).

Unul dintre ultimele două jocuri ale etapei a II-a din liga a IV-a timișeană s-a disputat pe terenul din Ciacova duminică de la ora 18, între două formaţii care se află pentru prima dată în acest eşalon, și anume gazda Progresul şi formația secundă a clubului divizionar C din Lugoj.

Victoria a surâs vizitatorilor lugojeni, conturată fiind în prima repriză, în care au marcat Andrei Lazea în minutul 27 respectiv, pentru trupa lui Dan Bidiviu şi secundul Lucian Stoica, Denis Vînătu în minutele 11 şi 35, din lovitură de la 11 metri.

După pauză, au fost eliminaţi de pe teren de către arbitrul Costel Dobrişan atât Nicu Bona (în minutul 73) cât și Cătălin Ştefănescu (min. 83), ambii de la gazde, respectiv Roberto Ardelean, tot în minutul 83, de la oaspeţi. Amfitrionii din Ciacova au fost foarte supărați pentru maniera de arbitraj a lui Costel Dobrişan, după cum ne-a declarat delegatul echipei locale, în schimb delegaţia lugojeană s-a arătat mulţumită de arbitrajul considerat corect şi autoritar prin sancţionarea a tot ceea ce a fost neregulamentar.

Au jucat următoarele formaţii:

Progresul: Martescu – Marius Lazea, Ştefănescu, Ciurariu, Bona, Andrei Lazea, Golea, Ivan, Porcescu, Bokor, Rupa.

Au mai jucat: Ion Flavius, Şipeţan şi Gardea.

CSM II: Micşa – Făgețan, Claudiu Ardelean, Marta, Sărăcin, Vînătu, Stoica, Olariu, Peptănuş, Tătar, Bodochi.

Au mai jucat: Bek, Lascu, Roberto Ardelean şi Paul Ardelean.

Arbitri: Costel Dobrişan – Laurenţiu Marian şi Marius Balaj. Observatori: Iulian Spătaru şi Ionel Poclid.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: