Schimbare de lider în seriile Campionatului Județean ”Promoție”, 13-0 Timișul Jabăr în ”Municipal” Lugoj

Cea de-a șaptea etapă a parcursului eșalonului șase județean, campionatul de ”Promoţie”, a adus noi echipe pe prima treaptă a podiumului în cele două serii.

Liga a VI-a Promoţie

Seria I

Înfrângerea la scor a fostului lider Satchinez, 5-1 la Bobda, a elevat-o în frunte pe Fortuna II Becicherecu Mic, care a învins acasă pe Voinţa II Biled, cu același scor.

Surprinzătoare a fost victoria în deplasare a celor de la Teremia Mare, cu 1-0, la Bulgăruş. Scorul etapei l-a realizat în schimb formația din Iecea Mare, 7-0 acasă cu cei din Gottlob, în rest consemnându-se rezultate pe liniile previzibile.

Formația din Becicherecu Mic deține 18 puncte și este urmată pe locul secund de două echipe despărţite de diferența de golaveraj, Bobda şi Satchinez, cu câte 16 puncte.

Seria a II-a

Victoria la scor obţinută de cei de la ASO Deta II pe teren propriu, 10-3 în dauna celor de la Tolvădia, i-a urcat în fruntea clasamentului, grație golaverajului superiori, în dauna celor de la Timişul Uliuc, care au cedat în deplasare cu 4-2 la Denta.

O mică surpriză a fost înregistrată prin înfrângerea acasă a celor din Stamora Germană, 0-2 în faţa vizitatorilor de la Olimpia Partoş, dar oarecum atipică a fost și victoria chinuită acasă a celor de la Vucova, 2-1 în dauna oaspeților din Soca.

Pe locul I, ASO Deta II, la egalitate de puncte cu Timişul Uliuc, fiecare cu câte 15.

Campionatul Municipal Lugoj

Ocupanta locului secund, Timişul Jabăr, a izbutit scorul sezonului, 13-0 în propriul fief cu Micro 1 Lugoj, pe când liderul din Ohaba Forgaci s-a impus în deplasare la Progresul Racoviţa cu scorul de 3-4, păstrându-și fotoliul fruntaș cu 13 puncte și urmat fiind de recordmanii din Jabăr cu 12.

Rezultatele, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: