Seceani răstoarnă scorul la Orțișoara și se revanșează în fața Cocoșului

Oaspeţii s-au revanşat în această după-amiază pentru înfrângerea suferită în disputa directă din tur, și astfel a survenit și prima victorie în deplasare a rundei cu numărul 20 în Divizia D Timiș: Cocoşul Orţişoara – AS Seceani 1-2 (1-1) de la unu la zero.

De la ora 15, oră de start și pentru ultimele meciuri din runda a 16-a în Seria a IV-a din Liga 3, dar fără implicare timișeană, în liga a patra județeană s-a jucat astăzi un singur meci, și anume Cocoşul Orţişoara – AS Seceani.

Dacă în seria vestică a eșalonului trei a fost un weekend de pomină, cu nu mai puțin de 5 remize și doar câte o victorie acasă respectiv în deplasare, golaverajul general gazde-oaspeți în runda a 16-a din C4 fiind 5-5 după ce astăzi s-au mai consemnat Industria Galda de Jos – Unirea 1924 Alba Iulia 1-0 (Lupşan 31) și Performanţa Ighiu – CSM Şcolar Reşiţa 0-0, în schimb în Divizia D Timiș a dominat semnul ”1”, însă până la ora confruntării de la Orțișoara.

Unde, duelul între cele două vecine a revenit oaspeţilor, la limită, victoria fiind smulsă în minutele de prelungiri iar trupa lui Ioan Damşa reuşind astfel în retur maximum din trei etape, și anume nouă puncte. AS Seceani, 9 din 9 posibile, după triumfuri în 2017 și cu 3-1 respectiv 5-1. Cocoșul în schimb e la a patra înfrângere consecutivă, înscriind totuși primul gol, după 3 eșecuri la zero… 

Gazdele au deschis scorul în minutu 29, prin Solomon, cu capul, din apropiere, în urma unei centrări perfecte a lui Victor Opriş, din lovitură liberă de la 25 metri: 1-0.

Până la pauză, oaspeţii au reuşit însă egalarea în minutul 40, când Petre Râmneanţu a centrat perfect în faţa porţii şi Gabriel Popa a finalizat cu capul: 1-1. Iar în minutele de prelungiri vizitatorii chiar şi-au luat și revanşa în urma înfrângerii suferite în tur acasă, atunci cu 2-4, învingând prin golul marcat de Răzvan Popaluca, intrat în joc la mijlocul reprizei a II-a și marcator direct în vinclu din lovitură liberă de la 18 metri.

De menţionat că Laurenţiu Berar nu a jucat pentru AS Seceani, fiind suspendat două etape în urma cartonaşului roşu primit în runda trecută, dar a fost de mare folos din tribună, one man show prin a face galerie echipei sale, şi nu degeaba, căci colegii săi au câştigat.

*

Cocoşul: Bota – Secotă, Dănilă, Solomon, Buliga, Rus (min. 46, Janai), Livădaru, Opriş, Costea, Fertei (min. 46, Andrei Pop; min. 75, Arghileanu), Neagoie.

Antrenor: Ghiţă Chimiuc.

Pe bancă: Sobolu, Feti, Stirbu şi Trancă.

AS Seceani: Trică – Maranescu, Vida, Păscăleanu, Sorin Pop (min. 70, Măzăreanu), Hotca, Giurasevici, Râmneanţu (min. 65, Olărescu), Roman (min. 68, Popaluca), Popa, Făgeţan.

Antrenor: Ioan Damşa.

Pe bancă: Komaroni, Stângă, Nistor.

Arbitri: Dorian Barzuca – Gabriel Drăguţ şi Alex Ghiurcan. Observatori: Zaharie Ciev şi Teodor Moţiu.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: