Senatul UPT aprobă să fie în acţionariatul lui Poli, condiţionat

Termenul limită în stringenta problemă care apasă secund-divizionara polistă bate la uşă, sîmbătă 31 martie, iar Nicolae Robu a semnat în calitate de preşedinte al Senatului Universităţii „Politehnica” din Timişoara un comunicat de presă pe tema implicării UPT în preluarea condiţionată a acţiunilor grupării alb-violet: „Senatul Universităţii „Politehnica” din Timişoara a aprobat joi 22 martie implicarea Universităţii „Politehnica” din Timişoara, alături de Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, în preluarea integrală a acţiunilor clubului de fotbal Politehnica Timişoara (organizat ca SC de tip SA), cu o cotă de participare proprie de 1 %. Preluarea efectivă de acţiuni va putea avea loc doar condiţionat de rezolvarea prealabilă de către actualul acţionariat a cerinţelor de licenţiere conexe actului de divizare a societăţii, înfăptuit în 2011.

Senatul Universităţii „Politehnica” din Timişoara solicită respectuos Consiliului Local Timişoara şi Consiliului Judeţean Timiş să supună spre dezbatere şi decizie, în regim de urgenţă, proiecte de hotărîri similare, astfel încît să se poată întocmi şi depune la FRF în timp util, cu toate condiţiile îndeplinite, dosarul de licenţiere pentru Liga 1, ediţia 2012 / 2013″.

 

 

 

 

 

 

 


 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: