Seria 6. Rezultatele penultimei etape a anului la juniori A şi B

Cea de-a doua rundă a returului primei faze a Campionatului Naţional de juniori A şi B a coincis astăzi cu penultima etapă a anului pe dreptunghiul verde juvenil, o alta cu 4 victorii pe linie ale grupărilor timişorene, totalizînd un golaveraj de 16-1, şi care vor trage cortina într-o înfruntare directă, duminica viitoare, pe sinteticul alb-negru. Dar iată rezultatele…

LPS Banatul s-a impus la juniori A cu 3-1 (1-1) în dauna celor de la CSŞ Caransebeş, în speranţa de a menţine contactul cu grupările ce tind la prinderea locului 4. Mihali a deschis scorul în minutul 19, cu un şut de la 20 de metri în stînga portarului, însă juniorii gazdă, pregătiţi de Laurenţiu Pop, s-au văzut egalaţi tocmai înaintea pauzei, cînd Ionescu şi-a marcat un autogol, în minutul 44, după ce Goran Marcu proteja greşit balonul iar Golopenţa ieşea stîngaci dintre buturi.

Sighiartău a readus la reluare liniştea pentru LPS Banatul, mai întîi în minutul 50, cu un şut de la 16 metri, după ce Radu centra de pe dreapta, iar apoi în minutul 63, cu un lob în vinclu, după ce Abu Saleem dribla doi adversari şi centra de pe dreapta: 3-1.

LPS Banatul, juniori A: Golopenţa (46, Păduraru) – Ionescu, Dănilă, Mihali, Goran Marcu (46, Stancu) – Acatrinei – Luca, Sighiartău (73, Deian Marcu), Abu Saleem – Roman (55, Râmneanţu), Vlădică (65, Mimiş).

Pe bancă: Deac, Murariu.

Astfel, LPS Banatul s-a impus în faţa cărăşenilor cu 3-1 la juniori mari şi cu 3-0 la juniorii B, pe cînd ACS Poli a zdrobit-o pe CS Turnu, la Dunăre, cu 7-0 respectiv 3-0.

*** Celelalte rezultate…

În alte meciuri ale rundei a XIII-a în Seria 6 a Campionatului Naţional de juniori A şi B: Pandurii Lignitul – Minerul Motru 1-1 (la juniori A) / 6-1 (la juniori B), CS FC Hunedoara – C.N.S. Cetate Deva 4-1 / 3-0, CSS Lugoj – Energia Rovinari 1-2 / 2-0, CSS Drobeta – FC Municipal 2012 Reşiţa 0-3 / 1-0.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 6

 


Alte articole legate de acest subiect: