Şi mai tînără… Poli II, debut pentru 4 tineri de ´94-´95

Poli II Timişoara, învingătoare în precedenta deplasare, una tot în judeţul Timiş, la Făget, a înclinat de-această dată steagul sîmbătă seară, la Becichierecu Mic, unde AS Nuova Mama Mia i-a stopat cu un 4-2 (3-2) seria de 5 succese la rînd. Aşadar de la un triumf cu 4-2 în deplasare la „Banatul”, dimineaţă, cu juniorii săi alb-violeţi, în derby-ul seriei la juniori C, Roberto Ivan a încheiat ziua cu un eşec cu 4-2 într-un joc în care a oferit debutul cîtorva juniori de ´94 şi ´95.

„O victorie în faţă unei echipe foarte bune, îi felicit pe băieţi dar şi pe adversari, care sunt foarte buni, cu jucători tineri. Am obţinut o victorie meritată! Este foarte greu să joci sub presiunea punctelor dar caracterele puternice vor reuşi în cele din urmă”, ne-a spus Sorin Bălu, antrenor al timişenei AS Nouva Mama Mia, după succesul semnat de atacanţii săi, cu „duble”.

„I-am revitalizat”, s-a referit antrenorul Roberto Ivan la marcatorii poliştilor, care au deschis respectiv stabilit scorul primei părţi: 0-1 Boştină, în minutul 2, de la 8 metri, după care Dragodan, Hodiş şi din nou Dragodan, cu capul, au întors rezultatul pentru ameninţata cu retrogradarea: 3-1.

3-2 a făcut Gelu Velici, după o cursă individuală, încheiată cu un şut la colţul scurt, de la 6 metri, în ultimul sfert de oră al primei părţi. Hodiş a reuşit la rîndul său „dubla”, după mijlocul reprizei secunde, în urma unei centrări de pe dreapta, respinsă de portar în calea sa: 4-2.

Poli II, care nu mai pierduse din 30 martie, 2-3 acasă cu CS Vladimirescu, a oferit 4 debuturi, şi anume lui Opriş, Rogozinaru, Duţu şi nu în ultimul rînd Bărbuţ, care a jucat ca titular. „Ne dorim cît mai multe debuturi, să le oferim juniorilor cît mai multe minute jucate. Poate ar fi apărut şi de la juniorii A, dacă nu ar fi fost implicaţi tocmai acum în turneul zonal, dar aşa am apelat la tineri din generaţiile ´94-´95. Dăm credit tinerilor! Am avut o echipă mult mai tînără decît de obicei…”, ne-a mai spus Roberto Ivan, adăugînd că „n-a fost un joc rău dar am plătit tribut greşelilor personale şi am fost taxaţi. Sunt erori inerente datorită vîrstei dar sperăm să le corectăm”.

AS Nuova Mama Mia: Culda – Ştefanovici, Hecsko, Telescu, Zurbagiu – Radu (5, Centea), Luţă, Buda (46, Burduhos), Bîldea (80, Semenea) – Dragodan (73, Scînteie), Hodiş. Pe bancă: Iacob – Jilcu.

Poli II: Iordache – Vucea, Iovan, Dubei, Szalkai – Bărbuţ (75, Opriş), Stancu (80, Duţu), Silaghi-Perju (80, Rogozinaru), Leagu (60, Rotariu) – Boştină, Velici. Pe bancă: Cobliş – Torok, Popescu

Mama Mia va juca vineri la Gloria CTP Arad, într-un duel direct pentru evitarea retrogradării.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Şi mai tînără… Poli II, debut pentru 4 tineri de ´94-´95

 1. un polist adevarat spune:

  dupa asta, sper ca acesti copii sa mearga cu alt moral la zonale!La Alba-Iulia sa ia totul foarte in serios si sa ajunga in semifinale!

 2. nae catavencu spune:

  mai bine ar fi inceput cu toti juniorii pe care i-a convocat titulari,nu de alta dar nu era sa o lase pe,,mama,,sa retrogradeze in dauna aradenilor.Cat despre juniori sa auzim numai de bine de la Alba Iulia.Apropos..ce faci Iovane cu apararea aia ca-i,,varza,,?sau nu ai de unde alege fundasi??

 3. gugulanul cu prune-n techer spune:

  Sa va vad cu Caransebesul ce puteti !

 4. nae catavencu spune:

  ce sa vezi vezi nea,jucatori aceeasi pe care te-ai saturat sa-i tot vezi si carora tot le sant acordate nenumarate sanse in detrimentul altora,si ma refer la juniori,aceeasi antrenori care ne insulta cu prostia si ,,viziunea,,lor despre fotbalul polist,poti sa mergi X-2 la pariuri linistit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: