Silviu Bălace, 7-0 cu ACS Poli de ziua de naștere: ”Cine și-a asumat rolul de a se înhăma la a juca la ACS Poli în aceste condiții merită tot respectul!”

ACS Poli a trecut în galop linia de sosire a sezonului de toamnă în Liga 3, urcând pentru o noapte în fotoliul de lider după a șaptea victorie consecutivă în campionatul Seriei 8, și cea mai categorică, repurtată de la ora 14 pe ”Electrica” în dauna nou-promovatei din Periam: 7-0. Iar la final, sărbătoritul zilei, Silviu Bălace, la 42 de primăveri, și-a scos pălăria în fața ”actorilor principali”, cum i-a catalogat pe elevii săi în alb-violet.

”Mă bucur referitor la doborârea recordului de scor, probabil că am doborât mai multe, și prin prisma numărului victoriilor consecutive, dar toată lumea zice că recordurile trebuie să fie doborâte, așa încât mă bucur că am reușit-o noi, însă în fața actorilor principali să ne dăm jos pălăria, jucătorii, cărora le-am și spus din etapele trecute că merită tot respectul pentru ceea ce au reușit să realizeze în condițiile date, și mă bucură enorm de mult jocul de azi. Am reușit să-i țin capacitați să terminăm turul pe locul pe care eu și ei ni l-am propus ca obiectiv, acesta a fost, pentru că cine și-a asumat rolul de a se înhăma la a juca la ACS Poli în aceste condiții merită tot respectul. Acesta a fost obiectivul, 3, a trebuit să ne propunem ceva și am reușit să-i mențin capacitați, le-am spus că pot juca foarte bine și au avut momente foarte bune, i-am montat să demonstreze că sunt buni. Le-am spus să aibă mai mare încredere în ei, că au calitate, am izbutit să-i montez puțin mai mult, am lucrat mai mult la psihicul lor, și am reușit asta, mă bucur de joc și de obiectivul atins. Jocul m-a satisfăcut enorm și rămâne de văzut ce va urma în continuare…”

Bălace a mai explicat că ”au avut o atitudine foarte bună, atitudinea a fost cheia, iar în jocul de azi, ca și în alte jocuri, le-am spus că trebuie să facem diferența într-un anumit mod, să fim foarte, foarte agresivi, primii la minge, niciodată să nu lăsăm garda jos, să nu apelăm, având un scor avantajos încă de la finalul primei reprize, la românismele noastre și să tratăm jocul în alt fel, și uite că am reușit să intru în gândurile lor, să ducă cele 90 de minute într-un mod total profesionist, de la început la final…”

Cum e la 42 de ani? ”Mă simt bine, îmi doresc cred ca fiecare, în afară de clișeul respectiv, să fiu sănătos, împreună cu cei de pe lângă mine, cu putere de muncă și să-mi îndeplinesc visele, ambiționat fiind de modul meu de a lucra și de a mă face tot timpul să gândesc pozitiv, iar astfel o să reușesc să-mi îndeplinesc visele…”

Programul etapei a X-a în Liga 3, pe coloana clasamentelor.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: