Smaranda: ”Ne gândim doar la victorie, nu că ar fi o revanșă sau altceva”

Portarul Mădălin George Smaranda, titular de dată recentă, în 2016 în 1-2 acasă cu FC Voluntari, 2-1 pe teren propriu cu aceeași FC Voluntari și în ultimele două etape, 2-2 acasă cu SC CS U Craiova și la Ploiești, 3-2 pentru Petrolul, a vorbit la rândul său vineri înaintea meciului de duminică de la ora 19,30, ACS Poli – FC Botoșani.

”Sperăm într-o victorie, căci numai așa ne mai ține în viață. Este un meci capital într-o situație destul de dificilă, s-ar putea să fie ultima șansă. Presiunea e oricum, dar ne gândim doar la victorie, pentru că altfel lucrurile devin grave, tot mai grave”.

Despre neplata salariilor către jucători și eventualitatea depunctării prim-divizionarei în cazul litigiului cu Zicu, Smaranda a admis că ”situația este destul de urâtă… Într-adevăr, am început a patra lună de neplată, sunt jucători care au copii, familie, dar fiecare cu opțiunea lui și își vede de problemele lui. Suntem totuși cu gândul la jocul de duminică, să reușim, dacă se mai poate. Sunt însă lucruri de culise care pe mine mă depășesc, e o perioadă urâtă, cu memorii, plecări, dar noi trebuie să strângem rândurile ca duminică să câștigăm”.

Smaranda a explicat că nu vede partida de duminică seară ca pe o revanșă pentru eșecul din tur, suferit cu 6-1 la Botoșani: ”Nu mă sperie ca portar că s-au luat 6 goluri, noi ne gândim doar la victorie, nu ne gândim că ar fi o revanșă. Nu mai contează nimic altceva, importante sunt cele 3 puncte”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: