Soluții

La finalul partidei UTA – Dunărea Călăraşi, pierdută sâmbătă după-amiază la Șiria cu 0-1, atmosfera din jurul echipei arădene era una tensionată. Nimic nu putea însă prevesti plecarea intempestivă a antrenorului Adrian Falub la Cluj, tocmai în plină perioadă a pregătirii jocului de la Satu Mare, din etapa a noua a Ligii 2, programat mâine la ora 12.

A plecat lăsând în urmă pe malurile Mureșului un bilanț cu două înfrângeri fără vreun gol marcat în 180 de minute de fotbal, după ce în primele 6 etape se pornise la drum cu Adrian Mihalcea, înlocuitor al lui Laurențiu Roșu, al cărui ultim meci la cârma arădenilor era pe 15 iunie la Șiria.

Să ne amintim că Adrian Falub a fost adus la Arad cu mari surle, fiind considerat un specialist în promovări (sic!). Doar că cei care au optat pentru Falub au uitat probabil că în urmă cu câţiva ani a apărut la UTA împreună cu Marţian, considerat mare investitor, dar care a falimentat clubul arădean.

Astfel, timpul care presa a fost factorul determinant, conducerea clubului luând o decizie care se impunea: Cristian Todea a fost numit în postul de antrenor principal, secondat de Sorin Botiş şi Cristian Păcurar. Cei trei sunt tineri entuziaşti, conştienţi că îi aşteaptă o muncă asiduă, dar în cazul în care vor reuşi, meritele lor vor fi apreciate ca atare.

Misiunea lor nu va fi deloc ușoară, ținând cont că a trecut deja mai bine de o lună de la ultima victorie a roșu-albilor, 0-3 la Clinceni pe 19 august, succes în urma căruia UTA a mai strâns numai două puncte din 15 posibile, fără succes dar cu 3 înfrângeri la zero și nu mai puțin de 7 puncte risipite în acest răstimp la Șiria. Unde va reveni abia spre sfârșitul primei săptămâni din octombrie, la vizita lui CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, după deplasările la Satu Mare și Snagov. Comparativ, la începutul campionatului trecut, până înaintea rundei a noua, UTA Bătrâna Doamnă avea bilanțul de 5 victorii, două remize și un singur eșec, înregistrat cu 3-2 în etapa a șaptea la Brașov, acumulând deja 9 puncte din deplasare și remarcându-se prin 5 apariții fără gol primit.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: