Sorin Bălu: “Este onorant şi măgulitor ca grupări precum ACS Poli şi UTA să se uite spre CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic şi să solicite serviciile a 5 jucători respectiv a antrenorului”

Nou-promovata CS Nuova Mama Mia a întors ceva capete prin încheierea anului 2013 pe locul 2 în C4, cu cea mai bună defensivă din serie şi doar două înfrângeri, chiar prim-divizionara ACS Poli Timişoara şi multipla campioană UTA Arad concentrându-şi în aceste zile privirile spre componenţi ai grupării de liga a III-a din Becicherecu Mic.

Iar după ce antrenorul Sorin Bălu a intrat în atenţia arădenei UTA, care şi l-ar dori la startul pregătirilor, din 20 ianuarie, luni, şi 5 jucători aflaţi sub contract cu CS Nuova Mama Mia au fost convocaţi la câteva antrenamente de prim-divizionara ACS Poli, având ca finalitate un joc-şcoală programat miercuri şi în care vor evolua mai mulţi jucători aflaţi actualmente în pregătiri cu alb-negrii.

 “Este o onoare şi măgulitor ca grupări precum ACS Poli şi UTA să fie interesate de componenţi ai clubului nostru. Cluburi de talia lor au solicitat serviciile a 5 jucători şi al meu personal, ceea ce este foarte bine pentru Becicherecu Mic, indiferent dacă interesul formaţiilor de eşalon superior se va concretiza sau nu”, a spus Bălu cu referire la Dumitru Negruţ, Zoran Radu, Bogdan Centea, Lucian Zurbagiu şi Marius Toma.

“Momentan mă concentrez asupra clubului cu care am contract, Mama Mia, şi cu care am un obiectiv care sper şi cred că îl putem îndeplini, dar dacă UTA Arad lansează sută la sută o ofertă, o voi lua cât se poate de serios în considerare, fiind vorba despre un club de eşalon superior cu o istorie, o tradiţie şi un palmares cum puţine deţin în România”, a mai explicat Bălu.

Reunirea lotului divizionarei C din Becicherecu Mic, care va juca primul meci oficial din 2014 la Avrig, este programată tot pentru luni 20 ianuarie. “Într-o situaţie ideală, mi-aş dori ca nici un component al lotului să nu plece. Avem însă la rândul nostru câţiva fotbalişti în vizor, pentru a fi achiziţionaţi, rămânând de văzut dacă se va şi concretiza ceva. În acel caz, dacă vor exista într-adevăr mai multe sosiri, atunci vor interveni şi unele plecări”, a mai specificat Sorin Bălu.

Pe lângă cei 5 jucători convocaţi în pregătiri de la Mama Mia, ACS Poli Timişoara şi-a asigurat un contingent chiar mai consistent pentru a participa la antrenamentele din aceste zile şi la partida-şcoală de miercuri, nefiind exclus ca Aurel Şunda să mai spună “da” într-unul sau mai multe cazuri, după ce Roman, Dobrosavlevici şi Himcinschi au fost deja adăugaţi lotului, în prima tranşă de achiziţii.

Conform explicaţiilor clubului, cea de-a doua tranşă, vizând 3 sau chiar 4 cooptări, ar viza achiziţionarea unor fotbalişti mai experimentaţi, care să acopere necesarul imediat, pentru cele 15 runde rămase din retur.

Şi totuşi, şi alţi tineri localnici sunt de ieri în pregătiri cu alb-negrii, urmând a fi evaluaţi în jocul-şcoală de miercuri, şi anume Alexandru Boştină, care renunţa anul trecut la a mai continua la pe-atunci secund-divizionara timişoreană, şi portarul Victor Gîrlea, devenit între timp titular al echipei de liga a III-a Millenium Giarmata. Ion Păscăleanu, ajuns cu Ripensia Timişoara în optimile Cupei României, a fost la rândul său convocat la antrenamentele conduse de Aurel Şunda, semn că prim-divizionara şi-a lărgit interesul până şi la nivelul Campionatului Judeţean Timiş, liga a V-a.

Lui Esmir Ahmetovic, Edon Hassani, Vladimir Buac, Danijel Morariju și Zoran Kuburovic, aflaţi în pregătiri cu ACS Poli din cea de-a doua jumătate a săptămânii trecute, li s-au mai alăturat la antrenamentele de dată recentă şi Marko Jaksic, un atacant de 30 de ani, mijlocaşul Cosmin Călin, fundaşul central Darko Stojanov, fundaș central, ultima dată în Macedonia, Hrvoje Spahija, un alt fundaş central, ultima dată la Elazigspor, precum şi bosniacul Muhamed Mujic, un atacant.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 7 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: