Sorin Bălu, despărțire de CSC Dumbrăvița: ”Am simțit că ciclul a ajuns la final”

Sorin Bălu a renunțat astăzi la postul de antrenor principal al alb-verzilor Dumbrăviței, după încheierea pe locul 5 a turului Seriei 8 în Liga 3, la opt puncte după 9 runde în urma liderului CS Șoimii Lipova, despărțire la capătul a peste trei ani de activitate pe banca tehnică a divizionarei ”C”. 

CSC Dumbrăvița a încheiat pe scut turul grupei vestice în Liga 3, pierzând sâmbătă la Chișineu Criș și pentru a patra oară în ultimele 5 apariții din campionat, în completarea eliminării din Cupa României, cele 3 înfrângeri la rând în Seria 8 lăsând-o cu exact același punctaj precum în sezonul trecut tot după primele 9 runde, atunci cu bilanțul 3 4 2 13-12 13, pe locul 8, la 12 puncte în urma liderului U Craiova 1948, de astă dată cu linia ierarhică 9 4 1 4 21-8 13.

Iar înaintea începerii returului, vineri la ora 14 la Becicherecu Mic, contra Fortunei, în runda a X-a, ca apariție finală în sezonul de toamnă pentru echipele din Liga 3, Sorin Bălu s-a despărțit de ”verzii” Dumbrăviței, cu acordul clubului, urmând ca antrenorul secund Daniel Mărtinaș să-i fie momentan locțiitor pe banca tehnică.

”Am petrecut aproape 3 ani şi jumătate la acest club, cu performanţe reuşite de CSC Dumbrăvița, însă am simţit că ciclul a ajuns la final. Împreună cu conducerea, ne-am înţeles pe cale amiabilă în vederea încetării contractului. Vreau să spun cu sinceritate că la Dumbrăviţa este un loc bun, unde poţi munci şi progresa, oamenii din conducerea clubului fiind mereu alături de mine, susţinându-mă. În final, doresc să le mulţumesc tuturor – conducerii, staff-ului tehnic şi în special jucătorilor, pentru că am avut o relaţie foarte bună în această perioadă cât am lucrat la Dumbrăviţa. Eu personal le urez succes pe viitor!”, ne-a declarat Sorin Bălu.

În schimb n-a plecat și vreun jucător, salariile fiind achitate în 26 octombrie.

Dumbrăvițenii vor aborda sezonul de primăvară în martie prin primirea Progresului Ezeriș. Ultimele rezultate din tur în C8 și programul rundei a X-a, de vineri și sâmbătă, pe coloana clasamentelor. Tot vineri se mai joacă și ACS Poli – Avântul Periam.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: