Sorin Bălu, după reprezentarea clubului Nuova Mama Mia la întrunirea de la Casa Politehnicii: „E un proiect frumos pentru formarea jucătorilor şi antrenorilor din mediul rural dar şi urban, plus pentru încurajarea tinerilor jucători din mediul rural…”

CS Nuova Mama Mia a remizat ieri după-amiază, 1-1 pe terenul Colterm, cu arădenii de la Şoimii Pâncota, într-un joc de pregătire al celor din Becicherecu Mic, aflaţi cu doar 9 zile înaintea reluării returului în C4, odată cu etapa a 16-a.

Hodiş a deschis scorul în minutul 10 iar Suciu a egalat din lovitură de la 11 metri pentru Şoimii la mijlocul reprizei a doua.

Sorin Bălu, antrenor al secund clasatei în C4, a început meciul amical cu Culda – Miheţ, Telescu, Marius Toma, Negruţ – Radu, Zurbagiu, Luţă, Centea – Silaghi-Perju, Hodiş iar de la pauză a apelat la 3 înlocuiri, continuând cu Culda – Ştefanovici, Telescu, Hecsko, Negruţ (75, Tăbăcaru) – Radu (75, Schipor), Zurbagiu (75, Postolache), Luţă (75, Mancaş), Centea (70, Călin Toma) – Hodiş (70, Magdaş), Molcuţ.

Nu a fost convocat portarul Rusu, care reîncepe în aceste zile antrenamentele, revenind după o entorsă de gradul III. Şi apropo de tânărul Octavian Rusu, unul dintre cei 3 jucători aflaţi sub formă de împrumut la divizionara C de la prim-divizionara ACS Poli Timişoara, Sorin Bălu a punctat succint momentul convocării unui reprezentant al grupării la care activează ca antrenor principal de către clubul alb-negru din Liga 1, în vederea punerii în practică a unei colaborări între formaţiile locale, coordonată de cei de la arena „Dan Păltinişanu”: „Am fost anunţat în privinţa întrunirii de domnul profesor Jackie Ionescu şi m-am prezentat la Casa Politehnicii ca reprezentant al clubului la care activez, la adunare fiind prezenţi reprezentanţi şi ai altor grupări locale. Domnii Ionescu şi Velcea ne-au prezentat un proiect dorit a se pune în practică în viitor şi mi se pare un proiect frumos, iar dacă reuşeşte, este foarte bine! Se are în vedere formarea jucătorilor şi a antrenorilor, atît din mediul rural cât şi din mediul urban, plus încurajarea sportivilor din mediul rural respectiv rularea de la ACS Poli spre cluburile din zonă a unor tineri jucători, în cazul în care în respectivul moment nu fac obiectul interesului grupării de Liga 1”.

CS Nuova Mama Mia îi are incluşi în lot, sub formă de împrumut de la ACS Poli, pe Călin Toma, Dan Silaghi-Perju şi portarul Octavian Rusu, beneficiind totodată şi de serviciile unor tineri trecuţi prin „pepiniera” Centrului de copii şi juniori din Complexul „Dan Păltinişanu”, şi anume Răzvan Magdaş, Cristi Tăbăcaru şi Alex Postolache.

Nou-promovata CS Nuova Mama Mia va reîncepe returul în C4 cu o deplasarea la ultima clasată, nou-promovata sibiană FC Avrig, vineri 28 februarie de la ora 14, într-o rundă în care Millenium Giarmata va evolua la Rovinari iar CS Vulturii 2009 la Lugoj, cu Pandurii II.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: