Sorin Bălu sună adunarea ermeticei Mama Mia, cu 6 tineri în testări şi mai multe amicale

Şase jucători tineri, printre care şi juniori, au răspuns şi ei în această după-amiază prezent la reunirea lotului divizionarei C CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, rămânând de văzut câţi dintre ei vor fi şi cooptaţi la gruparea cu cele mai puţine goluri primite în toamna de C4, fără a exclude şi eventuala apariţie a unui alt nume nou în garnitura pregătită de Sorin Bălu, ajutat de secundul Narcis Petre.

Sorin Bălu

 

Unii dintre consacraţii nou-promovatei n-au stat nici săptămâna trecută, patru pregătindu-se în cursul a 3 zile sub îndrumarea lui Aurel Şunda, la ACS Poli Timişoara, iar Zoran Radu, un mijlocaş dreapta dar şi central, testat pe flanc de alb-negri, chiar şase, “un pas înainte pentru jucători şi pentru clubul nostru”, după cum a apreciat antrenorul principal Sorin Bălu, adăugând că respectivul cvintet va fi monitorizat în traiectoria sa, cu posibilitatea ca “în vară să fie solicitaţi şi testaţi din nou”.

S-au prezentat la reunirea lotului alb-roşilor 19 jucători, cărora li se adaugă Tăbăcaru şi Postolache, juniori aflaţi dinainte în pregătiri cu echipa din C4, respectiv cei 6 tineri aflaţi în testări.

Mama Mia intră treptat într-o readaptare la efort combinată cu o perioadă de selecţie, pe parcursul a 10 zile, urmată de acumulările fizice specifice, respectiv de perioada de meciuri amicale şi precompetiţională. Debutul în verificări, sâmbătă, cu CFR, cel mai probabil de la ora 11, posibil pe stadionul “vişiniilor”.

Deşi n-a fost încă stabilit nimic, din 3 februarie ar fi de dorit un cantonament, cel de iarna trecută fiind efectuat la Băile Herculane.

Dar iată şi programul jocurilor de pregătire: miercuri, în 29 ianuarie, cu Cocoşul Orţişoara; sâmbăta viitoare, pe 1 februarie, cu CS Ghiroda ; 5.02 cu ASU Politehnica; 8.02 cu Naţional Sebiş, la Arad ; 10.02 cu Progresul Gătaia; 15.02 cu UTA Bătrâna Doamnă; 18.02 cu Şoimii Pâncota; 22.02 la Arad, cu Gloria.

Mama Mia va reîncepe campionatul cu două deplasări, în principiu de vineri 28 februarie, la codaşa nou-promovată FC Avrig, de lângă Sibiu, iar apoi la Muncitorul Reşiţa. Primul meci acasă, cu FC Hunedoara.

Cât despre interesul secund divizionarei UTA Arad, Sorin Bălu s-a aflat pe o listă reunindu-i pe Falub, Selymes şi Trică, redusă pe parcurs la ex-clujean şi antrenorul timişenilor, dar ocupantul locului 2 în C4 cu nou-promovata din comuna de la vestul Timişoarei s-a aflat momentan azi la cîrma elevilor săi.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: