Sorin Brîndescu, cu picioarele pe pământ după 6-2 ASU Politehnica: ”Ar trebui să le dea de gândit cluburilor de Liga 1”

Sâmbăta unui vis împlinit pentru ASU Politehnica Timișoara, liderul Diviziei D Timiș pășind en-fanfare pe ”Dan Păltinișanu”, unde s-a distanțat de urmăritoarea în ierarhie Ripensia cu un devastator 6-2 (2-0), spre deliciul fanilor ”viola”, din Curva Sud.

9

 

La final, după ce i-a spus portarului Paul Burtic, îmbrățișat de managerul Foale, ca învingătorii ”violeți” să-l aștepte ”un minut” în vestiar, antrenorul principal Sorin Brîndescu a punctat prima sa victorie în deplasare la cârma liderului, și încă ce triumf, prin a explica următoarele…

”Nu ne-am așteptat la un succes atât de clar, desigur. Știam că va fi un meci dificil, pe care l-am pregătit foarte bine, l-am pregătit la victorie, și am obținut-o. Ca moment psihologic, s-a rupt la penalty-ul ratat de Ripensia înaintea pauzei, căci dacă se intra cu 1-2 poate se întorcea soarta meciului, dar noi am remediat la pauză anumite aspecte în jocul nostru defensiv”.

”Mă bucur că le-am făcut o mare bucurie și că i-am avut aproape în număr atât de mare. Depindem, trăim și muncim pentru ei!”, a salutat Sorin Brîndescu aportul fanilor, care au dominat autoritar ”coloana sonoră” pe ”Dan Păltinișanu”, fără nici o replică sub formă de scandări din zona susținătorilor Ripensiei: ”Normal că a contat prezența în număr mare a suporterilor în peluză!”

11

 

Întrebat de afluența de public, bătând spre 8.000 de suflete, conform bunei estimări a cotidianului Sporttim, care anticipa că în mod cert va fi depășit pragul de 5.000 de spectatori, antrenorul principal al liderului învingător a explicat: ”Faptul că au venit atât de mulți spectatori la un meci din Divizia D ar trebui să dea de gândit celor din fotbal, cluburilor de Liga 1, să se ocupe numai de fotbal și de spectacolul sportiv din teren, și nu de can-can”.

Brîndescu a încheiat prin a sublinia că este foarte important ca neînvinsa în acest sezon, care a risipit puncte doar în două remize albe, să rămână cu picioarele pe pământ și concentrată la parcursul viitor, în ciuda reconfortantelor succese tur-retur în dauna Ripensiei, cu 2-1 pe CFR și 6-2 în ”deplasarea” de astăzi: ”Chiar le-am spus să mă aștepte cu toții în vestiar, căci vreau să le explic încă de astăzi, acum, după meci, că trebuie să fim în continuare la fel de serioși, modești, harnici, să tratăm foarte atent toate etapele rămase, căci camionatul nu s-a încheiat încă aici!”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: