Sorin Brîndescu: ”… Mai ales că vine Poli Timișoara și toți pun ambiție împotriva noastră”. Plus GALERIE FOTO, Voința Mașloc – ASU Politehnica 0-3

ASU Politehnica Timișoara a înregistrat și a 15-a victorie din 15 apariții în retur, 3-0 pe CFR cu Voința Mașloc, în antepenultima etapă a sezonului Diviziei D Timiș, ripostând prompt după eliminarea miercuri seară din cealaltă competiție la care liderul ligii a patra a participat în acest sezon, faza județeană a Cupei României. La final, s-a încins hora bucuriei, alb-violeții devenind astfel matematic campioni în D Timiș și calificați înainte de termen la barajul de promovare, care nu este însă sută la sută cert că va și avea loc.

Iată imaginile acestui nou succes în deplasare dar și spusele antrenorului principal, care nu a cedat nici un punct de la preluarea ”violeților” în iarnă…

Sorin Brîndescu (antrenor ASU Politehnica): ”Am știut că au cea mai bună defensivă și am pregătit jocul în acest sens. Vreau să-i felicit pe băieți că au respectat sarcinile de joc și am controlat partida. E adevărat că și echipa din Mașloc a rămas în zece oameni încă din prima repriză, dar vreau să-l felicit pe domnul Rupa că nu s-a retras în apărare și chiar au jucat ofensiv, au jucat cu trei atacanți chiar și în inferioritate numerică. Ne-au pus anumite probleme dar victoria nu se poate pune la îndoială. Vom aborda ultimele două jocuri de campionat tot cu seriozitate! Văd că este o euforie frumoasă, plăcută, dar noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că mai avem două jocuri de campionat. Aparent nu mai contează dar vrem să terminăm campionatul, cel puțin returul, numai cu victorii, și avem anumite probleme în interiorul lotului, avem accidentări, s-a acumulat o oboseală. O să mai rotim jucătorii deși nu prea avem ce să rotim pentru că suntem puțini numeric”.

În privința barajului de promovare programat tur-retur în perioada 20-27 iunie, Brîndescu a mai explicat astăzi după prânz că ”vreau să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că am realizat un prim pas dar pentru a promova trebuie să câștigi barajul. Un baraj pe care indiferent cu ce echipă îl joci, e o formație câștigătoare a unei competiții. Este clar că va fi o echipă bună, care pune probleme, mai ales că vine Poli Timișoara și toți vor să joace cu ambiție împotriva noastră. În mare parte cunoaștem adversarii dar așteptăm verdictul Federației, cu cine jucăm…”

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + sase =

 


Alte articole legate de acest subiect: