Spartak, prin succes în 2013, dar Mirciov fierbe: „Pobeda vrea să ştie de ce a decalat jocul AJF Timiş”

Înfiorată de acel 0-9 încasat de la lider sub lucşii instalaţiei de nocturnă, Spartak Gottlob a renunţat la evoluţiile de vineri seară, impunîndu-se azi cu 2-0 în faţa Pobedei, ca un prim succes în retur, dar cei din Dudeştii Vechi, aflaţi la al patrulea meci la rînd fără victorie, au fumegat nu doar la decizia luată joi de AJF Timiş în privinţa mutării partidei de vineri pentru sîmbătă…

„Am reuşit un meci bun împotriva uneia dintre formaţiile bune ale seriei, deşi am avut din nou absenţe, dar jucătorii s-au dăruit foarte mult, peste aşteptări, chiar dacă am evoluat cu improvizaţii la fundaşii centrali, iar în atac i-am avut pe Iorga şi Apostol, un tandem inedit. A apărat foarte bine şi portarul nostru, Petrar, la 1-0. Repet, un joc bun, de luptă, şi mă aşteptam să fie mai greu din punctul acesta de vedere”, a spus la final Gheorghe Marişescu, antrenor al celor din Gottlob, şi care nu a putut evolua, fiind suspendat.

„Problema rămîne că nu ştiu ce formaţie aliniez pînă la ora meciului, pentru că suntem în efectiv restrîns şi măcar la un antrenament să ne prezentăm cu toţii, cît ar conta pînă şi atît! E drept, avem 7 noutăţi faţă de tur, ceea ce e mult, fiind vorba de titulari, e mai bine la acest capitol, dar să nu fie doar pe foaie, în grafic în zi de meci. E nevoie şi de pregătiri”, a mai spus Marişescu.

Ca goluri, Lucaciu a marcat deja în primele 10 minute, la colţul lung, după o acţiune pe dreapta, urmată de centrarea lui Şoica.

Cu o mai bună organizare defensivă, Spartak a dejucat lansările lungi ale Pobedei şi a fost periclitată ceva mai rar, la două incursiuni ale lui Tulcan acesta şutînd peste buturi respectiv fiind ghicit de Petrar.

Neaxată pe talie şi cu un cuplu ofensiv „de ponei”, echipa gazdă a oferit un randament neaşteptat de bun după înfrîngerile în serie din luna martie, descurcîndu-se chiar dacă a avut doar 12 jucători, Sandu Denis fiind introdus doar la scurgerea timpului.

Spartak a mai marcat pe final, după o recuperare şi pătrunderea lui Şoica pe dreapta, care, din preajma colţului careului de 16 metri, observîndu-l pe Stoianov plecat spre centrare, a şutat bine în colţul scurt, stropind cu gol alte cîteva bune incursiuni de pe flanc: 2-0

„Ca de obicei în acest retur, n-a mers, şi încă din start, cînd, fără niciun motiv, am aflat că nu mai jucăm vineri, cum era stabilit de zile bune, iar noi eram pregătiţi pentru vineri seară, ci astăzi. Au intervenit nişte telefoane de sus, să jucăm sîmbătă. Iar noi trebuie să facem cum ne spun cei de sus, dar ştim ceva motive. Gazdele n-au avut echipă pentru vineri, Ionilă avînd joc cu Flacăra Făget iar ei fiind doar 11-12. Şi brigada s-a schimbat între timp iar arbitrajele din returul acesta sunt la înălţime, foarte bune pentru noi. Am ajuns la concluzia că domnul Căprărescu are mare dreptate cu ceea ce a spus în ultima ediţie din Fotbal vest, că unii arbitri îşi bat joc de fotbal. Să meargă la Arbitrii au talent sau Tineret mîndria ţării, căci domnul Ciev a fost un om corect şi stimat, dar fiul său Raul nu a pornit pe un drum prea bun. În primul rînd însă vrem să ştim motivul de ce a decalat AJF Timiş jocul. Atunci trebuia să amîni meciul de la Gottlob, cînd a nins aici, am fost la meci, şi nu acum. Cum a plouat aseară, aşa a plouat şi astăzi! Ştiam programul de o săptămînă, ne-am pregătit într-un anumit fel, dar ce să vezi. Am pierdut, am pierdut, nu-i prima oară, dar să ni se spună joi că dacă nu ne prezentăm sîmbătă, se amînă pentru miercuri… Şi noi avem Paştele nostru…”, a spus Petru Mirciov, antrenor al Pobedei.

Spartak Gottlob: Petrar – Clej, Bota, Ionilă, Murariu – Şoica (90, Sandu Denis), Marcel Bota, Novac, Lucaciu – Iorga, Apostol.

Pobeda Dudeştii Vechi: Stoianov – Blaga (Ciobanu), Mirciov, Boboiciov (Şerban), Fibişan – Piloiu, Gabără, Augustinov, Vasilcin – Tulcan, Rusu (Daju).

Pe bancă: Niţă, Tranculov.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Spartak, prin succes în 2013, dar Mirciov fierbe: „Pobeda vrea să ştie de ce a decalat jocul AJF Timiş”

  1. Petru spune:

    Bravo Pobeda! Am inceput mai greu dar in continuare vom continua sa jucam la fel de bine.

  2. basti spune:

    Domnule Mirciov,cind a-ti jucat pe nocturna,ziceati ca sinteti la inmormintare,la lumina luminarilor,acum ce a mai fost? Noi nu v-am jignit ,nici macar odata……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = douazeci unu

 


Alte articole legate de acest subiect: