Spectrul politic local, în consens: totul de la Poli sau nimic

O nouă informare din partea Departamentului de Comunicare PNL Timiş în ceea ce priveşte alb-violetul fotbalistic, cu SC FC Timişoara SA aflată la 38 de zile înaintea datei limită de depunere a dosarului de licenţiere: „Liderii judeteni ai PNL, PSD, PDL si PNTCD si rectorul UPT, Nicolae Robu, au ajuns astazi la un consens pentru susţinerea fenomenului sportiv Politehnica Timişoara de către CJT, CLT şi Universitatea Politehnica prin preluarea integrală (100%) a acţiunilor clubului şi numai în acest mod”.

„Evident, acest lucru presupune aprobarea deciziei unanime a liderilor de către CJT, CLT şi Senatul UPT şi disponibilitatea de a vinde a lui Marian Iancu”, a declarat preşedintele PNL Timis, Nicolae Robu, rectorul UPT

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Spectrul politic local, în consens: totul de la Poli sau nimic

  1. VIOREL MARCU spune:

    Salut trezirea la realitate a liderilor din Timișoara. Analiza făcută, din care reiese că mai marii din acest județ s-au pus deacord pentru destinele fotbalului timișorean, cu privire la salavarea fotbalului timișorean mi se pare o soluție decisivă despre care eu am mai vorbit în acest colț de pagină. Plecarea la drum, în acest moment foarte important, trebuie să se facă fără Iancu. Timișoara are nevoie de un nou început. Sunt curios dacă Iancu va fi deacord cu cedarea clubului în condițiile puse în ecuație de către liderii Timișoarei. Până acum bucureșteanul s-a bătut cu pumnul în piept că nimeni nu-l ajută. Prin comunicatul de astăzi Timișoara a hotărât că vrea să meargă singură mai departe pe cărările fotbalului. Văd pe alte sit-uri că pe uni îi interesează ce va fi mai departe. Ho, fraților, să scape Banatul de Iancu, Chivorchain, Stanciu și toți trepădușii locali care au pactizat cu miticii (ex. Micșa, Artimon) și după aceea se va vedea care sunt următorii pași. Sunt un cetățean care dorește ca temelia fotbalului să se creze pe structuri locale. Mai deunăzi spuneam că nu sunt deacord cu injecții hibride. Iancu, prin declațiile lui, nu face altceva decât să-și urmărească interesele = prin firmele și încrengăturile sale = iar la un moment dat Timișoara fotbalistică va muri… Ce îl mai interesează pe bucureștean!? Poate să mai vândă ce mai poate… Plecarea lui Marian Iancu, deși pe acesta îl mișca o analiză publică, chiar dacă în urma auditului mai marii clubului nu au pus la dispoziție contractele jucătorilor din ultimul an, este inevitabilă. Dacă liderii din Banat au hotărât acest lucru, trebuie marșat pe acest drum. În rest, adio Miticia și-un praz verde!! Chivorchain? Cât mai are timp să-și ia tălpășița. Stanciu? Caramba la miticii și mentorii tăi care sunt prin tribunale și în atenția DNA-ului. Cei locali? Mocris și viteză că nu mai aveți credibilitate. Hai, pa!

  2. nae catavencu spune:

    an prag electoral slugarnicia fata de partid sau cum sa spui NU cand spuiDA. Formula aleasa de POLITICUL de timis arata clar, a cata oara ca nu vor sa ,,dijmuiasca,,punga bugetara a orasului pt.POLI,caci le-ar ramane lor mai putin de furat dupa alegeri.Nu poti spune pe fata nu lui POLI an timp ce alegerile bat la usa ar fii sinucidere curata(politic).Numai un naiv ar crede ca Iancu va renunta la 100% din actiuni,interese mari sant an joc,de unde?vor scoate banii necesari tranzactiei! Pe de alta parte Iancu va fii dispus sa-i sacrifice pe Chivorchian si Stanciu si pe mai cine vrea primaria,dar nu cred ca se va sacrifica pe el ansusi.POLI este si va ramane un brend puternic la care nu se va renunta asa usor.Vom vedea!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: