Staicu bară, Lugoj încă o remiză acasă, CSM Școlar tot fără victorie: 0-0

Mulţi spectatori vineri după-amiază în tribunele stadionului ”Tineretului”, peste 400, însă nici un gol marcat într-un duel bănățean devenit deja tradițional în seria vestică din Liga 3, atât timișenii cât și cărășenii rămânând astfel și în continuare fără victorie după 3 etape: CSM Lugoj – CSM Școlar Reşiţa 0-0.

Ci doar cu câte două puncte din 9 posibile, lugojenii pe seama unui singur gol marcat, acasă în runda inaugurală, pe când ”Școlar” în urma unor rezultate sub așteptări cu formații arădene, 2-1 pe teren propriu pentru cei din Cermei și în special un 2-2 în Valea Domanului cu nou-promovata din Chișineu-Criș, săptămâna trecută.

În consecință, cărășenii au vizat victoria ca semn al revirimentului pe un gazon pe care se mai impuneau în acest deceniu în Liga 3, însă CSM Lugoj, încurajată de susținători, le-a încurcat planurile.

Oaspeţii nu au reuşit să se impună în faţa junilor îndrumați de Ilie Rotariu, cea mai clară ocazie de gol având-o vizitatorii în minutul 57, când mingea expediată de Staicu a nimerit transversala. Iar astfel s-a înregistrat întâia remiză albă a noului sezon în Seria a IV-a din Liga 3…

Antrenorul secund Eugen Miculescu ne-a declarat: ”Vreau să felicit colegii pentru că au respectat în totalitate planul tactic. Ştiam că Reşiţa este o echipă bună, care ne-a pus probleme pe tot parcursul jocului şi au ca obiectiv promovarea. Trebuie să fim realişti, astăzi am avut noroc iar acest punct scos este cât o victorie. Și mă bucură foarte mult! Mulţumim publicului care a venit în număr foarte mare şi ne-a încurajat pe tot parcursul jocului. Ei trebuie să aibă răbdare şi încredere în această echipă foarte tânără şi dornică de afirmare. În final doresc să felicit şi echipa oaspete, le doresc noroc şi baftă în continuare, pentru a-şi îndeplini obiectivul propus. Sincer, au o echipă foarte bună…”

CSM Lugoj va juca în campionat săptămâna viitoare la Avrig iar apoi acasă cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, însă mai întâi miercuri după-amiază de la ora 16:30 cu Energeticianul în turul 4 din Cupa României, tot pe teren propriu. Reșițenii în schimb așteaptă vizita celor din Hunedoara, având apoi în program o altă ieșire în Timiș, la Giarmata.

*

CSM Lugoj: Axinte – Săndescu, Predescu, Miculescu, Cracujel, Jula, Mărmăneanu, Maier (min. 65, Cărăbaş; min. 92, Mărgan), Dobra (min. 70, Eric Makongo), Precupanu, Sărăcin (min. 78, Socaci).

Antrenor: Ilie Rotariu.

Pe bancă: Barbu, David, Raţiu, Mihoc.

CSM Școlar Reşiţa: Zimmerman – Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis, Săulescu, Izmană, Breşneni, Taciuc, Toma, Staicu.

Antrenor: Octavian Benga.

Pe bancă: Toader, Oprea, Prodan, Mierlici, Ene, Curtuiuş, Burciu.

Rezultatele zilei în C4, programul de sâmbătă și al etapei a IV-a, plus clasamentul, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: