Start în faza județeană Timiș a noii ediții a Cupei României: rezultate. GALERIE FOTO + echipe: Atletico Timișoara – VHP Pădureni 7-8 după lovituri de departajare. Calificare risipită de la 3-0 în minutul 32, Dancia transversală pe final la 3-3

Faza sferturilor de finală bate la ușă la nivel național în ediția 2021-2022 a Cupei României, dar pe plan județean tocmai s-a dat startul întrecerii eliminatorii care va desemna reprezentanta Timișului în viitoarea ediție 2022-2023 a competiției K.O., caravana Cupei pornind la drum în ciocul vestic prin întâlnirile din turul I. Iar de la un meci, câteva detalii suplimentare, echipele și galeria foto…

Faza județeană a Cupei României a programat la sfârșitul săptămânii turul I din noua ediţie a competiției, punând față în față partenere de întrecere din liga a VI-a ”Promoție” Timiș, două dintre acestea ajungând la loviturile de pe punctul cu var. Și anume… 

ACS Atletico Timișoara – AS VHP Pădureni, încheiat 7-8 (3-3, 3-2) după executarea loviturilor pentru departajare de la 11 metri.

Au marcat: Constantin Luţă (minutele 17, 22 și 32), respectiv Ionuţ Vîrlan (min. 38 și 44) şi Cătălin Capotescu (min. 49). Așadar vizitatorii au revenit de la 3-0 la 3-2, scor la pauză, egalând în primele minute ale părții secunde.

Tot în prima repriză, în minutul 31, la scorul de 2-0, oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Vasile Kifa, mai bine spus portarul Sfetescu a respins din vinclu…

Iar momentul psihologic al meciului s-a petrecut puțin mai apoi, în minutul 33, la 3-0, când gazdele au rămas în 10 jucători, Paul Popescu fiind eliminat de pe teren pentru fault de ultim apărător. Ca apoi vizitatorii să înscrie de două ori până la pauză. 

Și totuşi, timişorenii puteau câştiga în minutul 83, când Cristian Dancia a scăpat singur spre poarta Pădureniului, a intrat în careu, şutând de la 13 metri, dar mingea a lovit transversala și a căzut pe linia porţii iar faza s-a răcit.

Fluierul final al celor 90 de minute, 3-3. Și s-a trecut direct la executarea loviturilor de la 11 metri, pentru departajare, echipa pregătită de Mihai Barna transformând toate cele cinci lovituri, pe când gazdele numai patru.

La fluierul arbitrului Bogdan Gheorgheoiu au jucat următoarele formaţii:

Atletico Timişoara: Sfetescu – Chiriac, Paul Popesu, Todorescu, Ciocârlan, Brândaş, Ctin Luţă, Bungău, Eduard Popescu, Rada.

Antrenor Cristian Dancia.

Au mai jucat: Dăbâcă, Sadovan, Bejeriţă.

VHP Pădureni: Cosmin Cătălin – Ilie, Pojoga, Capotescu, Sandu, Mocanu, Cuth, Vîrlan, Rădneanţu, Kriszbai, Kifa.

Antrenor Mihai Barna.

Au mai jucat: Balintescu şi Repede.

În alte întâlniri eliminatorii, AS Viitorul Ionel – AS FC Inter Foeni 1-0, CS Niţchidorf – CS Banatul Teremia Mare 2-0, ASC Tolvădia – AS Recolta Stamora Germană 5-0, AS Olimpia Lenauheim – AS Voinţa Sarafoleana Saravale 6-1, AS FC Voinţa Iosifalău – AS Avântul Capăt 4-2 și AS FC Progresul Racoviţa – AS Şoimii Ghizela 0-2. Majoritatea calificărilor în turul secund, adjudecate de formațiile gazdă.

Iar ultimul meci din această primă etapă se va juca marti de la ora 20 la Baza II – UPT, ACS FC Srbianca Giuchici – ASU Politehnica Timişoara.

Ultimele rezultate și programul viitor din ”fotbalul mic”, ligile 4-5, pe coloana clasamentelor la zi.

Fotografii de Iosif Canea

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = unu

 


Alte articole legate de acest subiect: