Start întârziat cu foarte mare cântec: CSM Lugoj II – Unirea 2-0

Echipa a doua a celor de la CSM Lugoj a câștigat primele puncte ”în iarbă” după două eșecuri intercalând un succes la ”masa verde” prin a reveni la bunul obicei uzitat de la promovare de a se impune fără gol primit, toate cele 4 triumfuri din retur fiind la zero. Caz valabil și astăzi, în meciul de la ora 11 al etapei a 25-a în Divizia D Timiș, în care învinșii au înregistrat al treilea eșec consecutiv fără gol marcat…

CSM II Lugoj – Unirea Sânnicolau Mare 2-0 (1-0): Bogdan Bărbulescu (min. 6) şi Lucian Stoica (min. 46).

Meciul din cea de-a opta rundă a returului a început cu o întârziere de aproape 15 minute, după ora 11, oficială de start conform programării. Motivul? Delegaţia şi jucătorii oaspeţi aşteptau de la ora 10,35 pe gazonul stadionului Tineretului din Lugoj intrarea într-un vestiar pe care îl doreau a fi conform așteptărilor ca standard decent pentru întrecerea celei de-a IV-a divizii. Vizitatorii de la CS Unirea au refuzat utilizarea vestiarului din spatele stadionului, apreciind că nu întrunea condiţiile necesare eșalonului patru.

Preşedintele clubului din Sânnicolau Mare, Flavius Sitaru, l-a sesizat în acest sens pe observatorul de joc Ionel Poclid, explicându-i doleanța delegației vizitatoare vizavi de starea vestiarului cu pricina, în sensul în care i-ar lipsi utilități gen căldura şi apă caldă.

Observatorul Ionel Poclid şi-a intrat în rol iar celor de la CS Unirea le-a fost repartizat un vestiar cu utilitățile necesare, conform condițiilor în care erau găzduiţi şi jucătorii lugojeni. Totul însă după aprinse discuţii și chiar ameninţări și injurii din partea gazdelor în direcția celor de la Unirea, conform spuselor vizitatorilor.

”Toate acestea nu scuză rezultatul nostru, căci gazdele au fost peste noi iar victoria lor este meritată. Însă noi dorim să fim respectaţi şi să procedeze așa cum i-am primit şi noi în tur, să ne asigure condiţii decente, un vestiar cu condiţii civilizate. Acest lucru s-a întâmplat abia după ce am atenţionat observatorul de joc, care şi-a făcut datoria, aspect pentru care noi îi mulţumim”, ne-a declarat preşedintele clubului Unirea, Flavius Sitaru.

Au jucat formaţiile:

CSM II Lugoj: Moruz – Claudiu Ardelean, Ploscariu, Bolgea, Vînătu, Stoica, Roberto Ardelean, Sălăjan, Bărbulescu, Tătar, Secoşan.

Antrenor: Dan Bividiu.

Au mai jucat: Tudor Onae şi Paul Ardelean.

Unirea Sânnicolau Mare: Marius Sitaru – Uzun, Florescu, Bataneaţ, Oancia, Stoianov, Cozma, Costea, Olteanu, Raul Csuy şi Cărpinişan.

Antrenor: Nicolae Căprărescu.

Au mai jucat: Manoliu, Boangheş, Pînzaru şi Bizău.

Arbitri: Alexandru Manea – Patricia Samsudean şi Daniel Paşca. Observatori: Zaharie Ciev şi Ionel Poclid.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: