Steop, 8-4 Ripensia: ”Există o oarecare greutate pe umerii noștri, căci e greu să tot joci meci de meci numai la victorie”

Ripensia a făcut un mare penultim pas spre câștigarea Seriei a IV-a în Liga 3 și promovarea în Liga 2 prin a mări la opt norma golurilor marcate și a semna a doua cea mai categorică victorie de la intrarea în eșalonul terț, 8-4 (5-1) pe ”Calor” cu ACS Poli II, adăugate unor recente 4-0 la Cermei și 6-0 la Mama Mia în precedentele două ieșiri.

Remus Steop, 7 succese la rând cu liderul ultimelor 4 runde

 

După zdrobitoarea victorie izbutită pe Calea Șagului, unde la un moment dat era 1-8, spre sfârșitul meciului, antrenorul principal al liderului Ripensia, Remus Steop, a explicat că ”nu ne interesa astăzi diferența de scor, care a fost într-adevăr mare, ci ne interesau foarte tare strict punctele puse în joc, pe care am reușit să le luăm pe merit, după un meci bun. În schimb îmi pare rău că din păcate s-a accidentat Mânecan”.

Steop a mai remarcat că ”și astăzi am încercat același lucru, să ne facem jocul pe care l-am reușit în ultima perioadă cu regularitate, iar astăzi am marcat și mai multe goluri, dar din păcate am și primit ceva mai multe, destul de ușor, pe o relaxare apărută în repriza a II-a. Am mai luat 4 și la Sebiș…”

Antrenorul principal al primei clasate a mai zis pentru Sporttim și că ”am încercat să facem din nou un joc cât mai bun, având atât de mulți suporteri veniți și azi să ne vadă, însă am și fost conștienți că mai avem încă un meci acasă, la încheierea campionatului, și de aceea, cum la un moment dat duelul a devenit destul de aprig, am avut grijă să nu ne epuizăm astăzi toate resursele, ținând cont și de alte aspecte. Mai este partida acasă cu Pandurii, din ultima etapă, și abia mai apoi, în minutul 90 al rundei viitoare, atunci vom vedea exact cum stăm, dar sunt convins că noi suntem cei care vom câștiga și promova. Trebuie însă să rămânem la fel de concentrați, modești și să ne vedem de treaba noastră!”

În fine, ”ACS Poli are o echipă tânără, cu jucători valoroși, care vor ajunge probabil să evolueze la un nivel mai mare decât cel la care au fost astăzi, și le doresc mult succes, dar nu pot decât să-i felicit pe jucătorii mei și pe toți cei care ne susțin, pentru că există o oarecare greutate pe umerii noștri, deoarece este foarte greu să joci meci de meci numai la victorie. Dar am reușit să o facem, ceea ce certifică faptul că suntem o echipă matură, care își dorește și a progresat valoric, și cred că nu ne poate bate nimeni la ora actuală, doar dacă Doamne ferește…”

Rezultatele serii în C4 și clasamentul actualizat, plus programul rundei finale, pe coloana dreaptă. Revenim.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + trei =

 


Alte articole legate de acest subiect: